Üdvözöllek a Blogomon!

Több minden okozhat karikás, vagy duzzadt szemeket, de szerencsére van megoldás ellenük! Rendszeresen ápolással, speciális kezeléssel nem csak a sötét karikáktól és puffadástól, de a szarkalábaktól és ráncoktól...  tovább..

Arcunk szépségéről nem csak a napi rutin részeként kell gondoskodni, időközönként érdemes profikra bízni magunkat, akik különböző kezeléseket kínálnak a sugárzó, hidratált és egészséges arcbőrért.

A Beauty Pest Brow...  tovább..

Ha tengerparti nyaralást tervezünk, nem árt jó előre átgondolni, és már indulás előtt, itthon bepakolni a legfontosabb termékeket, melyek megvédik bőrünket a káros UV-sugaraktól. Hogy minél nagyobb biztonságban...  tovább..

Az arctisztítás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg nyáron, mikor extra terhelésnek van kitéve a bőr a meleg miatt. A klasszikus, gőzzel történő arctisztítást a hőségben nem igazán kívánjuk:...  tovább..

A nyár tökéletes alkalom a kísérletezésre: esküvőkre, bulikra, fesztiválokra és nyaralásokra is más és más körmökkel rukkolhatsz elő - az idei trendek nagyon sokszínűek, mindenki megtalálja a hozzá (és...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli