Üdvözöllek a Blogomon!

Nyáron szinte minden nap szem előtt vannak a kezek, lábak, ilyenkor sokan még a megszokottnál is gyakrabban nyúlnak a borotva után, ami a problémát csak rövid időre oldja meg: pár...  tovább..

Nyáron nem csak arc-, és bőrápolási rutinunkat, de sminkelési szokásainkat is érdemes megváltoztatni, hiszen a nagy melegben nem esik jól bőrünknek a nehéz smink, a vastag alapozó és a többrétegű festék....  tovább..

Ha nyáron is szeretnénk tökéletes szempillákkal hódítani, akkor a lehető legjobb megoldás a YUMI™ LASHES! Nem kell sminkkészletet cipelni magunkkal a nyaralásra, nem kenődnek el a festékek a szemünk körül a...  tovább..

A kezek mindig szem előtt vannak, sokat foglalkozunk ápolásukkal, szépségükkel: krémeket, pakolásokat használunk, manikűrre járunk, és rendszeresen lakkozzuk. De mi a helyzet a lábakkal, lábfejekkel, lábujjakkal és körmökkel? A meleg...  tovább..

Sosem késő elkezdeni életmódot váltani, sportolni, egészségesen táplálkozni, élni. Előfordul azonban, hogy későn kapunk észbe, már csak hetek választanak el a nyártól, és mivel tudjuk, hogy a jó alak elnyeréséhez...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli