Üdvözöllek a Blogomon!

Ne riadjunk meg ősszel sem az élénkebb színektől, mert bár a természet a komorabb arcát mutatja, a színekkel nem csak megjelenésünket, de napunkat is feldobhatjuk! A Beauty Pest Nailben óriási színválasztékkal várunk...  tovább..

Yumi™ Lashes tanfolyam a Beauty Pest Brow-ban

Akik szeretnék szépségszalonjuk kínálatát egy igazán különleges, magas minőségű szolgáltatással bővíteni, és jelentkeztek tanfolyamunkra, a hétvégén a Beauty Pest Brow-ban sajátíthatják...  tovább..

Bár sokkal könnyebb lenne azt mondani, hogy ősztől ne foglalkozzunk a szőrszálakkal és a lábkörmökkel, mert úgysem látszanak, úgy gondolom, a hidegebb időszakban sem szabad elhanyagolni magunkat. A szépséghez,...  tovább..

A vörös rúzs az sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők – sokan azonban félnek tőle, nem tudják, melyik árnyalatot válasszák, és hogy tudják tökéletes feltenni...  tovább..

Az nyári utazások, fesztiválok és kikapcsolódás után kipihenve és felfrissülve érezhetjük magunkat, de a bőrünkről ez nem feltétlenül mondható el. A sok napozás, a klóros víz, a tenger sótartalma,...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli