BeautyPest Brow

Üdvözöllek a Blogomon!

Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a szempillák meghosszabbítása, széles körben elterjedtek a tartós szálankénti szempilla-hosszabbítások, a 2D-s, 3D-s szempillák. Egyre többen teszik le voksukat a Yumi™ Lashes  mellett,...  tovább..

A szemöldök arcunk karakterének legmeghatározóbb eleme, így egyáltalán nem mindegy, hogy mit kezdünk vele: vannak, akik folyamatosan szedetik, másik meghagyják természetes formájában, és vannak, akik a tetováltatást választják. A...  tovább..

Nagyban tombol a nyári fesztiválszezon, sorra érik egymást a nagy zenei fesztiválok, és mint minden évben, idén is mindenki igyekszik egy kicsit kitűnni a tömegből. Nagy divat idén a...  tovább..

Több minden okozhat karikás, vagy duzzadt szemeket, de szerencsére van megoldás ellenük! Rendszeresen ápolással, speciális kezeléssel nem csak a sötét karikáktól és puffadástól, de a szarkalábaktól és ráncoktól...  tovább..

Arcunk szépségéről nem csak a napi rutin részeként kell gondoskodni, időközönként érdemes profikra bízni magunkat, akik különböző kezeléseket kínálnak a sugárzó, hidratált és egészséges arcbőrért.

A Beauty Pest Brow...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli