Üdvözöllek a Blogomon!

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nőnek csúnya a körme és ápolatlan a keze. Ettől már csak az a szörnyűbb, amikor egy menyasszony is töredezett körmökkel áll az oltár elé. Bár hála a jó égnek, tovább..

Hurrá, itt a nyár! Éljen a hőségriadó, éljen a napfény! Itt az ideje, hogy szervezetünket feltöltsük D-vitaminnal, élvezzük a meleget és a napsütést, persze csak óvatosan, nehogy a végén rákvörösek legyünk!

Nem kell tovább..

Az arc karakterét a hajszín és a hajforma, a szemszín és az arcbőr mellett nagyban befolyásolja a szemöldök is! Nem csak a színe, de a formája éppúgy. Igen kellemes arcot tudunk varázsolni magunknak, ha szemöldökünk a személyiségünknek megfelelő színnel és tovább..

Ha nem szívesen mozdulsz ki smink nélkül, nyaralás alatt sem hagynád el a mindennapi rutint, legyen szó tengerparti pihenésről vagy csak a strandról, fontos, hogy betarts néhány szabályt!

 Az első és legfontosabb dolog, hogy az arcodra mindig vigyél fel fényvédő krémet tovább..

Kedves leendő Menyasszonyok!  Ezúttal nektek szeretnék ötleteket adni, hogy életetek egyik legcsodásabb napján a lehető legjobb formátokat hozzátok és a legszebbnek érezzétek magatokat!

Viszont rögtön fel is hívnám a figyelmeteket arra, hogy nem csak a házasságkötésetek napján kell tökéletesen kinézni tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli