MERT SZERETNI JÓ, MASSZÁZZSAL IS!

2016-12-22 17:01:41

Kaptál már szeretetmasszázst? Ha a párod olykor rávehető arra, hogy megnyomkodja a hátadat vagy a talpadat és mindezt önzetlenül szeretből teszi, netán még figyel is a mozdulatokra, meglepetésből pedig valamilyen krémet vagy olajat is használ, akkor Te egy nagyon szerencsés ember vagy! Mégsem biztos, hogy hatásos a házi „kezelés”!

Nos, nem árt tudni, hogy a masszázs hatásai részben közvetve, részben közvetlenül jótékonyan hatnak az emberi szervezetre, például az izomtónusra és az idegrendszerre. Nem véletlen, hogy egy-egy masszázs után – legyen szó hát, váll, dekoltázs, arc, vagy éppen talpmasszázsról – teljesen kicserélődünk. Energikusabbak leszünk, bőrünk megtelik élettel, jóleső érzés járja át testünket lelkünket egyaránt, és leginkább azt szeretnénk, soha ne érjen véget! Manapság a napi rohanásban, stresszes életünkben igen ritkán iktatjuk be ezt a fajta kényeztetést, pedig szervezetünk hálás lenne érte!

A Beauty Pest Browban a szeretetmasszázs is különleges! A hozzánk betérő vendégek egy másik univerzumban találják magukat a kezelés hatására. Számunkra fontos a szerető, gondoskodó érintés, amely nyugtató hatású, így stresszcsökkentő wellness élményt nyújt. Mindezt megkoronázza a kényelmes kezelő szék, a hangok, a különleges aromaolajok harmonizáló hatása. Ezek mind felelősek a tökéletes kikapcsolódásért, a test és a lélek feltöltődésért! Az egy-másfél órás maszírozás során az izomzat és a lélek is ellazul, az esetleges fájdalmak megszűnnek, a vér és nyirokkeringés fokozódik, javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása, az anyagcsere, és az energiaáramlás. A masszázs fokozza a salakanyagok eltávozását. A bőr rugalmassá, a légzés egyenletesebbé válik. Egész lényünket a nyugalom, a béke és a szeret járja körül! Az érzés szinte leírhatatlan és felbecsülhetetlen!

Már nincs sok hátra és elérkezünk a szeretet ünnepéhez! Ha még nincs ötleted, hogy mit kérj ajándékba vagy mit adj szeretteidnek Karácsonyra, akkor a szeretetmasszázs a tökéletes választás! Éld át személyesen a Beauty Pest Brow különleges masszázsélményét és légy szeretve általunk!

A szeretetmasszázs ára: 60 perc – 8000 Ft, 90 perc - 11 000 Ft