Az arc regenerálása a nyár után

2018-09-13 17:00:26

Az nyári utazások, fesztiválok és kikapcsolódás után kipihenve és felfrissülve érezhetjük magunkat, de a bőrünkről ez nem feltétlenül mondható el. A sok napozás, a klóros víz, a tenger sótartalma, a szél és a légkondicionáló berendezések mind károsítják a bőrt, így az őszt érdemes regenerálással, felfrissüléssel kezdeni.

Fontos, hogy évszaktól és időjárástól függetlenül gondoskodjunk bőrünkről, amely, mint első védelmi vonal, fontos szerepet játszik a szervezetünk védelmében. Nem mindegy azonban, hogy melyik évszakban hogy bánunk vele: a nyár után mindenképp több, extra törődést kíván a kiszáradt, napbarnított bőr.

A rendszeres kozmetikai kezelések segítenek a bőr felfrissítésében, az otthoni arcápolási rutin mellett különösen az évszakváltások közt érdemes beiktatni egy-egy kozmetikai kezelést: nálunk a Beauty Pest Brow-ban szakképzett kozmetikusok, magas minőségű Biologique Recherche termékekkel dolgoznak a kívánt eredmény eléréséért.

Különösen népszerűek ilyenkor a hámlasztó kezelések, melyek az elhalt és károsodott hámsejteket távolítják el a bőr felszínéről, ezzel javítva a keringést és megfiatalítva a bőr felső rétegét. A száraz bőrnek jót tesznek a teltebb, zsírosabb maszkok és pakolások – ezeket azonban a megfelelő mennyiségben és meghatározott időközönként kell alkalmazni, hogy ne tömődjenek el a pólusok, és ne akadályozzák a bőr lélegzését.

Nézzetek szét a honlapon, válasszátok ki a legszimpatikusabb arckezelést, és gyertek felfrissülni a szalonba! Ha nem tudtok dönteni, kollégáim szívesen segítenek és adnak tájékoztatást a kezeléseinkről telefonon vagy üzenetben!

Jelentkezzetek be még ma!

Kép: Pinterest