Akkor is legyen szép a láb, ha nem látszik

2018-09-27 17:00:51

Bár sokkal könnyebb lenne azt mondani, hogy ősztől ne foglalkozzunk a szőrszálakkal és a lábkörmökkel, mert úgysem látszanak, úgy gondolom, a hidegebb időszakban sem szabad elhanyagolni magunkat. A szépséghez, az ápoltsághoz az is hozzátartozik, hogy azokkal a testrészekkel is foglalkozunk, melyek ezekben a hónapokban csak ritkán kerülnek szem elé.

A szőrtelenítés egy állandóan visszatérő, folyamatosan ismétlődő folyamat az életünkben, ezért szeretünk minél ritkábban foglalkozni vele, azaz próbálunk olyan megoldásokat találni, melyeket hosszabb időközönként elég megismételni – a borotva vagy a különféle szőrtelenítő krémek helyett épp ezért jobb megoldás a gyanta vagy a cukorpaszta.

A gyantázás már régóta bevett szokás a nők körében, a  Pandhys cukorpaszta viszont még nem terjedt el olyan széles körben.

A Beauty Pest Brow-ban ez egy igazán különleges termékünk, ami 100 százalékban természetes anyagokat tartalmaz. Nem okoz allergiás reakciót, a legrövidebb szőrszálakat is képes körülvenni, és eltávolítani – az érzékeny, intim területeken különösen ajánlott, nem hagy hátra betört szőrszálakat, sem irritált, piros bőrt.

A szép, sima lábak mellett a lábfej ápolása sem elhanyagolandó a következő hetekben, az őszi és téli időszakban is várunk benneteket a Beauty Pest Nail-ben, ahol a pedikűr szolgáltatásunk akár lakkozással is kérhető!

Kép: Pinterest