Új év, új élmények – szépségápolás férfiaknál

2017-01-05 17:01:51

Uraim, ezúttal rajtatok a sor! Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy ha szépségápolásról beszélünk akkor csak a nőkkel foglalkozunk!? Óriási hiba lenne, hiszen nálatok is fontos a mindennapi bőrápolás és kényeztetés. Tévedés, hogy ez a férfiak számára nem szükséges! Ha eddig nem foglalkoztatok a bőrötökkel, akkor épp itt az ideje, hiszen a férfiaknak sem adatott meg az örök fiatalság, és ha elhanyagoljátok magatokat, az bizony hamar kiül a bőrre is!

Egyáltalán nem kell szégyellni, ha napi szinten legalább egyszer, az esti fürdésnél egy férfi is megtisztítja az arcát a szennyeződésektől az erre megfelelő arctisztítóval. Ha ezt követően még arctonikot is használ, külön dícséret illeti! Hetente egyszer pedig az arcradír csodákra képes Uraim, használjátok bátran, vagy engedjétek meg kedveseteknek, hogy segítsenek! Minderre a koronát egy jól megválasztott hidratáló krém tudja feltenni és az eredmény nem marad el!

Emellett pedig érdemes szépség specialista tanácsát és segítségét is kérni! Nálunk képzett szakemberek férfiakon is végeznek rendkívül hatékony arcfiatalító kezeléseket, melynek eredményeképpen a finomabb és a mélyebb ráncok is eltűnnek! A bőr puhává válik, az arc sugárzó lesz! A titok, mint látják nem titok és ráadásul rendkívül egyszerű! Mindazok akik kicsit is jobban néznek ki, vagy szebb a bőrük a koruknál, tesznek is érte! (Jó, lehet, hogy nem dicsekednek a módszerrel. :) )

Nem kell James Bondnak lenni, csak szépségszalonba járni, mert ma már egyáltalán nem számít kivételesnek vagy különlegesnek, ha egy férfi is jelentkezik arckezelésre vagy arcmasszázsra! Higgyétek el, aki egyszer kipróbálja, nem fogja megbánni, sőt az érzés teljesen magával ragadó lesz és nem lehet tőle szabadulni!

Az új évben éld át Te is a csodát, gazdagodj egy új élménnyel és látogass el hozzánk!