HA ÉRZÉKENY A BŐRÖD, JOBB HA NEM GŐZÖLÖD

2016-12-29 17:01:49

Biztosan jártál már kozmetikusnál és pontosan ismered az arctisztítás menetét. Én azonban most egy egészen más, különleges és Magyarországon kevésbé ismert eljárást szeretnék bemutatni neked.

Hogy mitől más a ez a módszer, mint a megszokott, gőzöléses megoldás? A Beauty Pest Browban arctisztításkor gőz használata nélkül puhitjuk az arcbőrt, mivel a hőhatás roncsolja a kapilláris erek falát és azok tartalmát is! Külön figyelmet fordítunk az érzékeny bőrűekre, akiknek egyáltalán nem ajánlatos az arc ilyen jellegű puhítása.

Ennél a kezelésnél, miután megtisztítottuk az arcot a napi szennyeződéstől és sminktől, a Biologique Recherche (BR) által kifejlesztett masszázstechnikát használjuk. Ezt követően pórustágítónak egy olyan gélt alkalmazunk, amely bármely bőrtípushoz megfelelő.

A Biologique Recherche termékekkel az arc tisztítása fájdalommentes, a bőr nincs kitéve nyomkodásnak, mert egy speciális kagylószerű kiskanállal végezzük a pórusok tisztítását, tehát a kanál nyomására a miteszerek szinte kifordulnak a pórusokból anélkül, hogy megsértenénk az arcbőrt.

A kezelés végén BR Complex Iribiol szérumot használunk, mely leginkább ideális a problémás bőr számára. Látványosan csökkenti a pattanásokat, a miteszerek megjelenését, normalizálja a T-zónát és visszahúzza az arc kipirosodását. Miután felvittük a hatóanyagot az arcra, egy speciális gép segítségével bezárjuk a már tiszta pórusokat, ezzel megkímélve a bőrt a további szennyeződésektől.

A kezelést nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom! Leglátványosabb változást a problémás, miteszeres, pattanásos arcbőrön érünk el. Persze a kezelés a kevésbé problémás arcbőrű vendégeken is alkalmazható!

Az eljárás másfél óra, így nem kell külön szabadnapot kivennünk, hogy bőrünk levegőhöz jusson! Egyedi elbírálás és ajánlás alapján különböző intervallumokban érdemes megismételni a folyamatot, de ebben az első találkozás alkalmával szakembereink segítenek!

Bízom benne, hogy szolgálhattam némi érdekességgel az arctisztítás terén és hamarosan kipróbálod ezt a nemzetközi szinten már ismert és elfogadott módszert, hogy a „nagykezelés” többé már ne legyen rémálom!

A kezelés ára: 20.000 Ft/alkalom