Új év, megújult külső

2017-01-12 17:01:02

Avagy, néhány tipp, hogy tökéletes “pompában” kezd az új évet.

Véget értek az ünnepek, letelt egy újabb év. Van aki boldogságban, békében, új kihívásokkal teli 2016-os évet zárt, mások agodalommal, feladatokkal, félelemmel hagyták maguk mögött az elmúlt évet. Azonban egy valami közös mindebben. A felfogásunk! Olyan évünk volt, amilyet mi teremtettünk magunknak. Készítsünk egy gyors számvetést, majd egy újabb tervet 2017-re, hogy a jó még jobb legyen, a nehéz időszakokat pedig egy könnyedebb kövesse! Ki-ki a maga mércéje szerint tegye mindezt, de fontos, hogy akarjuk a változást! ...és ezt kezdhetjük akár egy megújult külsővel!

Ha úgy érezed minden tökéletesen sikerült és az ünnepek is a terveid szerint alakultak, mégis az új év első napjaiban fáradtabb vagy, mint ahogy azt tervezted és ez a külsődön is meglátszik, akkor íme néhány tipp, hogy megújult erővel vághass bele az új esztendőbe! :)

Kezdésnek azt gondolom nőknek és férfiaknak egyaránt jól esik egy kis manikűr vagy pedikűr.

Azt mondják a szem a lélek tükre! Nos, szerintem ugyan ez igaz a kézre és a lábra is, így érdemes rá kiemelt figyelmet fordítani!  Jóleső érzés mind a lábunknak mind a kezünknek a langyos vízben való áztatás, netán egy  illatos olajjal vagy egy kellemes fürdősóval elkeverve, ami a manikűr és a pedikűr első lépése.

Már itt érezhető a változás, a felpuhult bőr újra kezd megtelni élettel.  Persze ez még csak a kezdet, a munka most jön igazán! Fokozott figyelmet kell azonban fordítani az itt használt eszközök fertőtlenítésére! Nálunk elsődleges és kiemelkedően fontos, hogy a pedikűr során használt kellékeket egy speciális gépben fertőtlenítjük. Mindezek után kezdjük a lábak kezelését. Érdemes visszatologatni a bőrt a körömágyaknál, majd jöhet a bőrkeményedések eltávolítása, a körmök reszelése, majd egyéntől függően egy szolíd vagy éppen erőteljesebb színű lakk, végezetül az ápoló krém és egy kis masszázs. A Beauty Pest Brow-ban az érzés meglepő és leírhatatlan! Érdemes kipróbálni!

A végtagok feltöltődése után jöjjön az arc! Elsőként pedig a szemöldök, melynek formázásával szinte észrevétlenül, mégis hatásosan változtathatjuk arcunk összképét. Nagyíthatjuk a szemeket, kinyithatjuk a megfáradt tekintetet, határozottabb vagy épp finomabb megjelenést hozhatunk létre. A Beauty Pest Brow-ban elhagyva a hagyományos (gyanta, csipesz) módszert, cérna segítségével távolítjuk el a nemkívánatos szőrszálakat.

Ez a fajta  formázás gyengéd és kíméletes a bőrhöz, és a cérna segítségével egyszerre több felesleges szálat ki lehet szedni, a pici, szinte láthatatlan pihéket is. Szemben a gyantával ez a kezelés nem égeti a bőrünket, nem okoz irritációt, piros foltokat és nem is csipked össze, mint egy hagyomásnyos csipeszes szedés. Miután megvan a kívánt forma, ami leginkább illik arcunkhoz, jöhet egy kis szín, amely még kiemelkedőbbé teszi tekintetünket!

...és ha elégedettek vagyunk a szemöldökünkkel, akkor helyezzünk egy kis hangsúlyt a szempilláinkra is! Követve a természetességet a YUMI™ LASHES tartós szempillagöndörítéshez nincs szükség műszempillákra!

A kezelés nem csak meghajlítja a pillákat, hanem felfelé fordítja, ezáltal azok hosszabbak, teltebbek lesznek. A 60 perces formázás után, - mely remek lehetőség egy kis pihenésre, miközben szempillánk vadítóvá válik – ápoló olaj kerül a pillákra, hogy a tekintet még ragyogóbb legyen. Én azt mondom ne hagyd ki, mert még te magad sem tudod, mit rejt a szemed!

Azt gondolom megkoronázni az arcon végzett változásokat egy tökéletes arckezeléssel lehet. A Beauty Pest Brow-ban erre a célra különleges, francia luxus kozmetikumokat (Biologique Recherce) használunk. Az egyes termékek orvosi és biológiai tudományos kutatások alapján kerültek megkomponálásra, így bőrállag alapján kínálnak egyéni kezelési lehetőségeket és termékeket.

A bennük lévő összetevők - az egyes száraföldi és tengeri növények génállományainak megfelelően - azonnali, nagyon látványos és hosszantartó eredményeket biztosítanak.

Miközben mi magunk is töltődünk, a szervezet is végzi a dolgát. Az arckezelés során a bőr rugalmassá válik, és közben egész lényünket a nyugalom, a béke és a szeretet járja körül!

Próbáld ki ezeket a fantasztikus szépségötleteket vagy válassz csak egy apró kényeztetést! A lényeg, hogy megújult külsővel, ezáltal hatalmas önbizalommal és nagy adag energiával kezd a 2017-es évet!

Sok sikert, kellemes szépülést és jó változást kívánok!