Menyasszonyi ki, mit tud?

2017-06-22 17:00:24

Kedves leendő Menyasszonyok!  Ezúttal nektek szeretnék ötleteket adni, hogy életetek egyik legcsodásabb napján a lehető legjobb formátokat hozzátok és a legszebbnek érezzétek magatokat!

Viszont rögtön fel is hívnám a figyelmeteket arra, hogy nem csak a házasságkötésetek napján kell tökéletesen kinézni és önmagatokkal foglalkozni! Az év összes többi napján is érdemes úgy élni, hogy a párodnak, leendő férjednek mindig te maradj a tökéletes nő!

Most azonban fókuszáljunk a kitűzött dátumra, az adott napra, esküvőtök napjára. :)

(Fotó: Pinterest)

A legtöbb nő vágyik arra, hogy életében egyszer elérkezzen a nagy pillanat és valaki megkérje a kezét. Vagy azért mert fontosnak tartja a házasság kötelékét, vagy azért, mert ez egy újabb lépcső egy párkapcsolat megerősítésében. Vagy egyszerűen azért, mert szeretne megélni egy olyan napot, amikor szép ruhát vehet fel, amikor indokoltan, már-már korlátok nélkül, legálisan költhet pénzt kezelésekre, sminkre, ruhára, parfümre és fehérneműre, amikor mindenki rá figyel, mindenki őt csodálja és valóban királylányként érezheti magát.

Nos, ahhoz, hogy ez tényleg így sikerüljön érdemes listát készíteni – az esküvői előkészületek mellett – arról is, hogy menyasszonyként mire kell figyelni! Az első és legfontosabb feladat eldönteni, hogyan szeretnél kinézni az adott napon. Mindenből egy kicsit többet szeretnél mutatni, legyen szó ruháról, sminkről, hajról, manikűrről vagy ugyanolyannak maradni, mint a hétköznapokban, csak egy kicsit ünnepélyesebbé téve a külsőt. Vigyázat! Nem szabad túlzásokba esni, mert előfordul, hogy a megálmodott külsőt egyes menyasszonyok nem tudják viselni és az egész nap egy rémálommá válik!

(Fotó: Pixabay)

Ha teheted és nem vagy biztos magadban, érdemes szakember segítségét kérni, aki miután egy picit megismert téged és a stílusodat, megpróbál a megfelelő irányba terelni!

A Beauty Pest Browban természetesen mi mindenben segítünk, ami a tökéletes külsőért felelős.

Látogass meg minket már az esküvő előtt 1-2 hónappal, hogy egy arckezeléssel, egy finom masszázzsal folyamatosan rákészülhess a nagy napra. Egy-egy találkozás alkalmával azt is megbeszélhetjük, hogy szeretnéd-e szálas szemöldöktetoválással tökéletesíteni szemöldököd vagy csak egy egyszerű igazításra van szükség, netán szívesen kipróbálnád a Yumi™ Lashez tartós szempilla-göndörítést.

              

(Fotó: Beauty Pest Brow)

Egy következő alkalommal szívesen elkészítjük esküvői próba sminkedet, ünnepi manikűr és pedikűrödet.

             

(Fotó: Beauty Pest Brow)

Ehhez csupán az kell, hogy az esküvő dátumával gyere hozzánk, amelyhez pontosan megtudjuk tervezni a kezeléseket, hogy legyen idő az alakításra!

Mindeközben persze nem szabad megfeledkezned a fodrászról és a próba frizura elkészítéséről, a különböző kiegészítőkről (karkötő, nyaklánc, fülbevaló, fátyol, kalap, kesztyű, cipő, virágcsokor...stb.) valamint természetesen a menyasszonyi ruháról sem, amit már jóval korábban – akár fél évvel az esküvő előtt - érdemes kiválasztani.

...és ha az összeírt listán minden mellé pipa került, akkor már nincs más hátra, minthogy hátra dőlve várd a nagy napot, majd élvezd a pillanatot! A Te pillanatodat!