Lehet tökéletes sminked a strandon is, csak ne búvárkodj benne!

2017-06-29 17:00:55

Ha nem szívesen mozdulsz ki smink nélkül, nyaralás alatt sem hagynád el a mindennapi rutint, legyen szó tengerparti pihenésről vagy csak a strandról, fontos, hogy betarts néhány szabályt!

 Az első és legfontosabb dolog, hogy az arcodra mindig vigyél fel fényvédő krémet és csak ez után kezdj hozzá a nyári smink elkészítéséhez. Javaslom, hogy a vízparton (és a nagy forróságban) kerüld az alapozó használatát, hiszen csak eltömíti a pórusokat és az sem lenne jó, ha  beleégne a bőrödbe. Nem beszélve arról, hogyha véletlenül nem megfeleő terméket választasz, igen gyorsan lemászik az arcodról, aztán futhatsz utána! J Fő a körültekintés! Ne feledd, hogy ezek a termékek - még akkor is ha vízállóak -, nem arra vannak kitalálva, hogy naphosszat pancsolj, esetleg búvárkodj bennük, csupán arra alklamasak, hogy az izzadságnak és némi vízcseppnek ellenálljanak.

(Fotó: Pinterest)

  1. Legegyszerűbb, de mégis látványos smink a vízparton, ha a szem alatti karikákra némi korrektort rakunk, a szempillákat pedig vízálló spirállal tesszük vonzóbbá.
  2. Ha mindehhez szeretnél cica szemeket is varázsolni, akkor már a tusvonalak palettáján is található vízálló fajta, amivel mindez kivitelezhető.
  3. ...és persze a vadító tekintetek kedvelőinek sem kell elkeseredni, a füstös szemek a víz mellett is viselhetők (kísérletezz bátran a színekkel), de itt is figyelni kell arra, hogy vízálló festékeket használjunk, különben nem fogjuk tudni elkerülni a panda maci szemeket!
  4. A szádat feldobhatod egy kis szájfénnyel vagy színezett ajakápolóval.

Ha elbizonytalanodtál a vízálló sminkedet illetően, gyere el hozzánk, sminkeseink személyre szabott tanácsokkal tudnak neked segíteni.