A nagy napon ne feledkezz meg a manikűrről sem!

2017-07-20 17:00:16

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nőnek csúnya a körme és ápolatlan a keze. Ettől már csak az a szörnyűbb, amikor egy menyasszony is töredezett körmökkel áll az oltár elé. Bár hála a jó égnek, ez talán ma már egyre ritkábban fordul elő, hiszen az esküvőre való készülődés nem ér véget a ruhák kiválasztásával!

A manikűr és a pedikűr legalább olyan fontos, mint a frizura vagy a smink elkészítése. Ehhez a szépség szakma is folyamatosan igazodik és szebbnél szebb színekkel, mintákkal, ötletekkel rukkol elő a nagy napra, melyhez különböző érdekes technikákat is alkalmaznak.

 

 

Nálunk, a Beauty Pest Browban is képzett szakemberek várják a lelkes menyasszonyokat és vőlegényeket, hogy esküvőjük napjára tökéletes manikűrrel és pedikűrrel érkezzenek. A lehetőségeknek szinte csak a képzelet szab határt, de azért itt is érdemes figyelembe venni a saját egyéniségünket. Szinte mindegy már, hogy milyen színvilágot használunk, nem kell feltétlenül francia manikűrt viselnünk, de érdemes végiggondolni, hogy mi passzol mind színben, mind formában, stílusban és mintában egyaránt a ruhánkhoz és az egész naphoz.

    

Kedves Koszorúslányok! Nektek pedig azt javaslom, hogy ha igazán kedveskedni akartok az arának, egyeztessetek vele a manikűrt-pedikűrt illetően is, hiszen klassz dolog, ha nem csak a ruhátok stílusa egyezik a menyasszony elképzeléseivel, de adott esetben a körmötök is passzol! :)