Férfiak esetében szőrösen vagy szőrtelenül szép az élet?

2017-07-27 17:00:55

Ízlés dolga, hogy  ki mit tart férfiasnak. Vékony vagy mollett, izmos vagy puhány, kopasz vagy dús hajkoronával rendelkező, magas vagy alacsony, szőrös vagy szőrtelen. Mindannyian mások vagyunk, épp ezért mást tartunk vonzónak.

Ami a szőr kérdést illeti azt már tudjuk, hogy a testszőrzet régen védte a bőrt a hidegtől és a káros napsugárzástól, azonban mára annyira megritkult, hogy ezt a funkcióját nem látja el, ezért nem káros, ha megszabadulunk tőle. Ma már nem csak a nők, de egyre több férfi is – akiket zavar a dús szőrzet - szívesen borotválja vagy gyantázza a hátáról, hasáról, hónalj alatti területről illetve adott esetben egyéb testrészükről is a szőrt.

Számukra is jó szívvel ajánlom a cukorpasztás szőrtelenítést! A cukorpaszta a legjobb megoldás azok számára akiknek rendkívül érzékeny a bőrük, vagy akiknél gyakori a szőrbenövés. Ez az eljárás semmilyen allergiás reakciót nem vált ki és a kezelést követően szőrtüsző gyulladás sem alakul ki. Mint ahogy azt már korábban is írtam, szemben a hagyományos gyantával itt a szőrnövekedés irányával ellenkező irányba kell felhelyezni a pasztát, majd következik a lehúzás a szőrszálakkal megfelelő irányban. Ezzel a technikával a legapróbb szőrszálak is eltávolíthatók. Ennél a gyantázási formánál nem éri hőhatás a bőrt ezért nincs égető érzés, a pórusok nem húzódnak össze és nem is tágulnak ki így kevésbé fájdalmas mint a hagyományos vagy patronos gyanta.

Uraim! Próbálják ki a Beauty Pest Browban a PANDHY’S cukorgyantát, legyen szó a hát, has, mellkas, kar, kézfej, láb, hónalj, tarkó vagy akár az intim területek szőrtelenítéséről. Nálunk nincs különbség a női és férfi vendégek között! A gyantázást ugyan úgy bőrnyugtató krémmel és gyengéd masszázzsal zárjuk mint a hölgyeknél, hiszen számunkra fontos, hogy a SPA élmény gyantázás közben is a lehető legtökéletesebb legyen az urak számára is!