Fesztiválok idején is a YUMI™ LASHES a befutó!

2017-08-03 17:02:34

A nyár nem csak a melegről, a nyaralásról szól hanem a fesztiválokról is. Erre az időszakra is van egy tökéletes megoldásunk a hölgyek számára! Ha nem vinnétek magatokkal a teljes sminkkészletet, a csábító szemek akkor is garantáltak!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt gondolom, hogy vannak olyan helyzetek és szituációk az életben amikor nem kifejezetten kényelmes és praktikus magunkkal hurcolni kisebb-nagyobb sminkplettánkat annak érdekében, hogy egy nyári átmulatott éjszaka után másnapra valami vállalható fejet varázsoljunk magunknak. Erre a „problémára” is szuper megoldás a YUMI™ LASHES  szempilla-göndörítő eljárás.

Ez a technológia műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat, de kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

           

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett - mely során csak meghajlítják a pillákat – ez az eljárás a szempillákat felfelé fordítja, ezáltal hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz a pilláknak - hosszabb és szélesebb megjelenést biztosítva. A kezelés végén ápoló olajat helyezünk fel a pilládra, hogy tekinteted még ragyogóbb legyen.

A kezelés 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat.

Vagyis - kedves hölgyeim - a nyári fesztivál szezon idejére is biztosított a csábító, vad, ellenálhatatlan tekintet, közvetlenül ébredés után is!