Műszempilla nélkül is lehet gyönyörű a tekinteted!

2017-09-14 17:00:35

Korábban már meséltem nektek a  YUMI™ LASHES  szempilla-göndörítő eljárásról, most viszont újabb jó hírem van, megszereztem ugyanis az eljárás hivatalos disztribúcióját. Bízom benne, hogy Magyarországon is egyre több helyen tudnak majd így szépülni a nők, az eljárás már világszerte népszerű a természetességet kedvelők körében.

Ez a technológia műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat, lényegében a műszempilla alternatívája. Azoknak találták ki, akik nem szereti a műpillákat, mégis szeretnének valami különlegességet becsempészni a kinézetükbe. Olyan formulát használunk a göndörítés során, ami nem roncsolja a pillákat, sőt, még ápolja is őket a kezelés után.

A szempilla látványosan megerősödik, hosszabb lesz, ezzel pedig gyönyörűvé varázsolja a tekintetet. Különösebb utóápolást sem igényel, nyolc hétig meseszép marad, bár szoktuk ajánlani a YUMI™ LASHES által kifejlesztett szérumot, amivel egy plusz ápolást kapnak a pillák, így meghosszabbítható a hatás. 

Ez egy különleges, világszerte imádott, de Magyarországon korábban nem ismert eljárás, így nagy örömmel tölt el, hogy megszereztem a hivatalos disztribúciót. Ez azt jelenti, hogy itthon én fogom egyre szélesebb körben terjeszteni, pont ezért szeptember 19-én délelőtt 11 órakor megtartjuk a szalonban az első YUMI™ LASHES  nyílt napot, ahol ingyenesen bemutatjuk az eljárást egy modellen, és bővebb tájékoztatást adunk az érdeklődőknek. A férőhelyek száma limitált, így előre kell bejelentkezni a beautypestbrow@gmail.com címen.

Az orosz nők kapták fel és tették ennyire népszerűvé, én is Oroszországban találkoztam vele először. Náluk már szinte minden szalonban kérhetik a szépülni vágyó nők, csakúgy, mint a műpillákat. A YUMI™ LASHES szempilla-göndörítést én magam is kipróbáltam, és nagyon megszerettem. Nagyon jól tudom, hogy belül minden nő szép akar lenni, ezt pedig apróságokkal is el lehet érni!