A hidegebb évszakokban se maradjon el a szőrtelenítés!

2017-10-05 17:00:26

Bár sokkal kényelmesebb lenne azt mondani, hogy ősztől ne foglalkozzunk a szőrszálakkal, mert úgysem látszanak, úgy gondolom, a hidegebb időszakban sem szabad elhanyagolni magunkat. Előfordulhat, hogy le kell vennünk egy vacsora alkalmával a csuklóig érő pulcsit, egy orvosi vizsgálaton meg kell válnunk a felsőnktől, vagy váratlanul kitalálja egy barátnőnk, hogy menjünk el úszni a hétvégén - ne ütközzünk akadályokba a zavaró szőrszálak miatt.

Mivel a szőrtelenítés egy állandóan visszatérő, folyamatosan ismétlődő folyamat az életünkben, szeretünk minél ritkábban foglalkozni vele, azaz próbálunk olyan megoldásokat találni, melyeket hosszabb időközönként elég megismételni. Ha gyorssegélyként a borotva mellett döntünk, mert elhanyagoltuk magunkat az elmúlt hetekben, akkor számítsunk rá, hogy pár nap múlva ugyanazzal a problémával állunk majd szembe: a szúrós, kis szálak hamar felbukkannak újra.

Érdemes egész évben figyelni a szőrtelenítésre, és ősszel ugyanúgy eljárni a kozmetikushoz, aki nem csak szakszerűen, de tartósan megoldja a problémánkat. Az epilálás, a gyantázás és a cukorgyanta lehet a legjobb megoldás.

Az epilálást és a klasszikus gyantázást nem kell bemutatni, de a  Pandhys cukorpaszta egy igazán különleges termékünk, ami 100 százalékban természetes anyagokat tartalmaz. Nem okoz allergiás reakciót, a legrövidebb szőrszálakat is képes körülvenni, és eltávolítani – az érzékeny, intim területeken különösen ajánlott, nem hagy hátra betört szőrszálakat, sem irritált, piros bőrt.

A puhaságot hosszú hetekig élvezhetjük, így nem érhetnek váratlanul kellemetlen pillanatok a hűvösebb időszakban sem.

Kép: Pinterest