Próbáljátok ki a személyre szabott sminkoktatást!

2017-10-12 17:00:58

Bár biztosan sokan napi szinten sminkeltek, ezek a mozdulatok gyakran rutinosan jönnek: megszokásból kenjük fel az arckrémet, majd tesszük fel az alapozót és a púdert, mindig ugyanahhoz a szemhéjfestékhez és spirálhoz nyúlunk – de biztosan ezek a legjobbak számunkra? Egy személyre szabott sminkoktatáson erre is kaphattok választ.

Az ilyen személyre sminkoktatások hatalmas előnye, hogy egyrészt személyre szabott tudást, tippeket kaptok, másrészt többféle sminkterméket is kipróbálhattok, hogy aztán a legmegfelelőbbet tudjátok kiválasztani.

A könnyen elkészíthető, visszafogottabb nappali smink mellett extrább, alkalmi sminkeket is megtanulhattok gyönyörűen elkészíteni, a klasszikus szemhéjfestéstől a kontúrozáson át a füstös szemekig.

A kellemes, barátságos közegben ilyenkor nem egyirányú oktatás zajlik, hanem kötetlen beszélgetés, ahol bármilyen kérdésre választ kaphattok.

Az ilyen alkalmakon lehetőség nyílik átbeszélni a technikai részletek mellett az aktuális sminktrendeket, a különböző arctípusokhoz leginkább passzoló színeket, árnyalatokat. Személyre szabott oktatásra nálunk is van lehetőségetek, a 90 perces sminktanfolyamra előre be kell jelentkezni, hogy szakképzett kollégánk egyesével tudjon veletek foglalkozni.

Egy szépen elkészített smink ugyanolyan kiegészítője az öltözékünknek, mint egy divatos ékszer, karóra vagy táska, sosem késő megtanulni, hogy mi alapján, hogyan válasszuk ki a hozzánk passzolót, és hogyan tudjuk magunknak is könnyedén elkészíteni.

Kép: Pinterest