BeautyPest Brow

A körmünk szépségére is szánjunk időt!

2017-11-16 17:00:44

A bőrünk és a hajunk ápolása mellett nem szabad elfeledkezni a kezek, illetve a körmök szépségéről. Ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, ha valamilyen színt szeretnénk felvinni a körmünkre, műkörmök mellett a természetes hatású zselé és a shellac is hódít.

Minél természetesebb, annál szebb – sokan gondolják így, ezért lett olyan közkedvelt a zselés lakk és a shellac szerte a világon.

Ha még nem próbáltad, mindenképp adj neki egy esélyt, hisz a festést követően 14 napig csodásan fog kinézni a lakkod: két hétig minden nap úgy ébredhetsz, mintha lefekvéskor festetted volna újra a körmeidet!

A lakkok felvitele a körmök előkészítésével kezdődik, a manikűr keretein belül képzett szakemberek formázzák meg a körmödet, és alakítják ki a végleges formát. A lakkozás előtt a körmöt és a kézfejet megfelelő anyagokkal előkészítik, majd lakktípusonként változik a munkamenet.

A shellac lényegében négy réteg lakként kerül fel a körömre: egy alap-, és egy fedőréteg közé kerül két réteg szín, a rétegek felvitele között pedig UV lámpában köt meg a lakk. A lakkzselé, ismertebb nevén a gél lakk, szintén egy UV fényre kötődő zselé, melynek tartóssága akár három hét is lehet – itt szintén alapozó lakkal kezdünk, majd a dupla színfestést fedőlakk követi.

Kövesd a friss trendeket!

A lehetőségek tárháza végtelen, elképesztő mennyiségű szín, árnyalat és minta közül válogathatunk, a körmünk pedig minden nap úgy néz ki, mintha frissen festettük volna- a lakkok mindegyike gyönyörű, csillogó is marad.

 Idén ősszel az egyik legkedveltebb szín a padlizsán lila, a rozéarany, a szürke és a nude árnyalatok, a csillámpor pedig még mindig nem ment ki a divatból!

2017 őszén ezek a legdivatosabb körmök:

Szalonunkban mindig az aktuális trendeknek megfelelő készlettel várunk, bármilyen színt, mintát és díszítést elkészítenek a képzett szakemberek, ha hozol magaddal egy fotót!

Képek: Pinterest