Megtetszett egy frizura? Készítsd el magadnak!

2017-11-30 17:00:42

Mindannyian vágyunk egészséges, sűrű hajkoronára, amiből aztán pillanatok alatt, néhány mozdulattal gyönyörű frizurát varázsolunk – fodrász, és sok-sok hajfixáló nélkül. Az internet tele van jobbnál jobb ötletekkel, de nem elég gyakorolni, ha meg is akarjuk valósítani ezeket!

A haj szépsége is az egészséggel kezdődik, így ha mesés frizurára vágyunk, először azért kell lépéseket tennünk, hogy a tincseink szépek, erősek legyenek. Számos hajkezelés közül választhatunk, de a rendszeres, otthoni hajápolás is ugyanolyan fontos, mint a szakemberek által végzett hajerősítő eljárás.

Rengeteg képet, videót találunk, a laza fonások ugyanolyan trendiek manapság, mint a kontyok, és ha jó állapotban van a hajunk, akkor nyugodtan kísérletezhetünk a megvalósításukkal.

Hogy ne a hajunk állapotán múljon, a ritka, nem jól formázható, erőtlen hajra én a legújabb Biologique Recherche szérumot, a Complexe Cegaba+Bioproline-t ajánlom, amit kúraszerűen kell alkalmazni. Egy-egy intenzívebb folyamatos ápolás után nem csak a hajhullást akadályozhatja meg, de elősegítheti az új hajszálak megjelenését is, így dúsabb, egészségesebb tincseket kölcsönöz. Ha fényesebb hajra vágyunk, különböző olajok közt válogassunk (ricinus, olíva, kókusz, teafa), a lényeg csak az, hogy ügyeljünk a megfelelő adagolásra, csak annyit vigyünk fel, amennyit képesek felszívni a szálak – könnyen zsírosodhat a haj, ha túlzásba esünk – itt is igaz, hogy a kevesebb több.

Ha a hajunk készen áll, bátran kísérletezzünk!

Nézzünk körbe a videómegosztó oldalakon, rengeteg vlogger vár bennünket hihetetlenül látványos, de egyszerűen elkészíthető frizura tippekkel.

Az első videót kezdőknek állították össze, az alapokat sajátíthatjuk el belőle, a másik kettőben elég extrém eredmények is születnek, érdemes mindegyikbe belenézni!

Kép: Pinterest