Még nem késő szépséget ajándékozni!

2017-12-21 17:00:27

Pár nap múlva itt a karácsony, és ha az utolsó pillanatra hagytad idén a vásárlást, akkor van egy nagyon jó ötletem, hogy mivel lepd meg a szeretteidet! Idén is kapható a Beauty Pest Brow ajándékkártya, amivel garantáltan széppé varázsolhatod az ünnepet.

A Beauty Pest Brow ajándékkártya a legjobb ajándék, amit édesanyádnak, testvérednek, vagy a legjobb barátnődnek adhatsz karácsonyra. Szalonunkban számos kezelés közül válogathattok, garantáltan mindenki megtalálja azt a szolgáltatást, amire a leginkább vágyik!

Hadd ajánljam figyelmetekbe a szemöldök stylingot, melynek során szakértőink megállapítják a megfelelő formát, cérnás módszerrel szedik ki a szemöldököt a festés előtt. A gyönyörű tekintetet a szép szemöldök mellett a szempillafestés garantálja, sőt, a Magyarországon nálunk debütált YUMI Lashes természetes szempilla göndörítés is remek ajándék.

A Biologique Recherche kezelései közül is válogathattok, és az öröm garantáltan nem marad el, ha az ajándékdoboz kinyílik a karácsonyfa mellett! Többek közt ránctalanító lifting és újjászülető arckezelés, luxus szemkörnyék ápolás és mezoterápia is kérhető budapesti szalonunkban.

Ha ajándékkártyával lepnéd meg szeretteidet, profi szakértőink segítenek: tippeket is adnak, hogy milyen szolgáltatást válasszatok, és bővebben felvilágosítanak a kezelésekről.

Keressetek minket bizalommal, ajándékozzatok szépséget idén karácsonykor!

Követhettek minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/beauty.pest.brow/