Megérkezett az SKIN INSTANT LAB® készülék a Beauty Pest Brow-ba!

2018-01-11 17:00:03

Újabb nagyszerű hírről számolhatok be nektek, ugyanis Magyarországon elsőként a Beauty Pest Brow-ban van lehetőségetek kipróbálni a Biologique Recherche cég által fejlesztett egyedülálló készüléket, a az SKIN INSTANT LAB®-ot.

A SKIN INSTANT LAB® készülék  teljes arcbőr-analízist készít a beépített öt mérőszondájával, az egyéni bőrállagnak megfelelően, a mért eredmények alapján termékeket és kezelési metodikákat is ajánl.

Mindezek mellett különleges, ugyancsak a cég által fejlesztett szoftvere az adatokat elemzi, rögzíti – mindezek tárolhatók, kinyomtathatók és a közeljövőben nemzetközi szinten, a világ valamennyi országában (ahol megfelelő szintű Biologique Recherche szalonok működnek) - ezek az adatok előhívhatóak, összekapcsolhatóak: tehát mérhető az egyéni bőrállag változása és az éppen aktuális bőrállagra szóló ajánlások kínálása.

A készülék az alábbi adatokat méri, egész mély bőrrétegből is:

- Hidratáció szintje, beleértve az egyes bőrrétegek közötti vízhiányt is
- Lipidállomány
- Rugalmasság
- Pigmentáció
- Faggyúállomány

Érdekesség, hogy a mérési eredmények a még csak lappangó bőrérzékenységre is felhívják a figyelmet, melyeknek még látható jelei csak a mély rétegekben jelentkeznek. Ilyen többek közt a rozaceára való hajlam, mely egyre több vendégnél megfigyelhető a sajnálatos környezeti károk és a táplálékkal bevitt mérgező anyagok következtében. Mivel a Biologique Recherche cég specifikus termékei közül a készülék szoftvere kiválasztja az ide vonatkozó terméket, így megakadályozható az esetleges bőrproblémák felszíni megjelenése illetve megoldható a gyors kezelése.

Maga a vizsgálat néhány percet vesz igénybe, természetesen fájdalommentes, hiszen az egyes szondák csak a bőr felszínét érintve végzik a méréseket.

Jelentkezz be még ma!