A lábunk is megérdemli a kényeztetést

2018-02-08 17:00:15

Egy fárasztó nap után alig várjuk, hogy hazaérve levegyük a cipőnket, és pihentessük kicsit a lábainkat. Ugye, milyen jól esne ilyenkor egy kellemes lábmasszás, egy kényeztető lábáztatás, vagy egy frissítő pedikűr? Otthon ezekre nincs mindig mód és idő, pedig a lábunk is megérdemli a feltöltődést: mondjuk egy tökéletes SPA élményt!

A SPA élmény garantált egy ilyen kezelés során, de a kellemes időtöltés mellett számos egyéb pozitívuma is van: a megfelelő hatóanyagú, kiváló minőségű termékek táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt.  A lábfrissítő, élénkítő kezelés kimondottan oldja a stresszt, ellazít, feltölt, arról nem beszélve, hogy a jó masszázs nem csak a testnek, de a léleknek is élményt nyújt.

Örömmel jelentem, hogy új pedikűr szolgáltatásunk is van a szalonunkban: a Yumi Feet gyümölcssavas hámlasztás, ami biztonságosan távolítja el az elhalt szaruréteget szike használata nélkül! A kezelés csupán 30 percet vesz igénybe.

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni a lábunk ápolásáról, főleg a téli időszakban, mikor jó ideje zoknit húzunk és hetek óta zárt cipőben járunk. A megfelelő tisztítás, frissítés nem csak esztétikai, de egészségügy szempontból is jelentősek, így érdemes a testápolási rutin részéve tenni néhány módszert.

Néhány jó tanács, hogy mindig szép legyen a lábunk:

  1. Minden fürdésnél, zuhanyzásnál szánjunk időt a lábunk átmosására! Langyos vizet használjunk, a talpunk és a lábujjak se maradjanak ki a fürdetésből!
  2. Az elhalt bőrréteget rendszeresen távolítsuk el! A legjobb, ha hetente egyszer habkővel, vagy reszelővel átdolgozzuk ezeket a területeket, így elkerüljük, hogy komolyabb bőrproblémák jelentkezzenek!
  3. Nagyon fontos a hidratálás! Ha az arcunkat, testünket és a hajunkat és ápoljuk különféle készítményekkel, miért maradna ki a lábunk? Rengeteg lábápoló, lábfrissítő krém közül válogathatunk. Kísérletezzünk bátran, találjuk meg a számunkra leginkább megfelelőt!
  4. Ne hanyagoljuk el a körömvágást ebben az időszakban sem! Hetente vágjuk a körmünk a lábunkon, a hegyes olló helyett óvatos mozdulatokkal reszeljük szépre az ívét, hogy megelőzzük a fájdalmakkal járó benövést!
  5. A lábápolás egyik legjobb része a lábmasszázs, ezt ne hagyjuk ki otthon sem! Ha igazán kellemes, hosszantartó élményre vágyunk, akkor keressünk fel olyan szalont, ahova bejelentkezhetünk SPA pedikűrre, ott lesz igazán nagy élmény a lábunk felfrissítése!

A Beauty Pest Nail-ben különleges SPA élményekkel, lábmasszázzsal várunk benneteket!

Képek: Pinterest