Abraka-dabra, így lesz hosszabb a szempilla!

2016-12-01 17:01:24

Körülbelül 1 évvel ezelőtt Moszkvában, egy kozmetikus ismerősöm mutatott nekem egy forradalmi újítást, aYUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítést. Azt mondta, nemcsak szép ívelt lesz tőle a szempillám, de volument is ad neki és hosszabb is lesz tőle. Nem tehettem mást, kipróbáltam. :)

Azóta szó szerint elválaszthatatlanok vagyunk. De mivel nem vagyok önző, szerettem volna, ha rajtam kívül más nőtársam is tudna erről a lehetőségről, így eget-földet megmozgatva, sikerült behozni ezt a technikát Magyarországra is. A megérzésem beigazolódott, nagy érdeklődés és pozitív visszajelzések kísérik a technikát. Nemrég pedig megosztottuk a YUMI™ LASHES titkait a szakma vezető kozmetikusaival is. És ez még csak a kezdet. De, hogy miről is beszélek pontosan? Leírom nektek részletesen.

Miről is beszélek?

A szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be. A YUMI™ LASHES egy új technológia, mely műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. Lehetőség szerint kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett - mely során csak meghajlítják a pillákat – a YUMI™ LASHES  a szempillákat felfelé fordítja, - ezáltal hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz a pilláknak - hosszabb és szélesebb megjelenést biztosítva. A kezelés végén ápoló olajat helyezünk fel a pilládra, hogy tekinteted még ragyogóbb legyen.

A kezelés 60 percet vesz igénybe.

Az eredmény akár 8-12 hétig is tarthat.

Sandra, a szempilla varázsló

A YUMI™ LASHES Sandra Viglinonevéhez fűződik, aki bőrpigmentológus és neves szaktekintély a tartós sminkkészítés területén. Elismertségét Svájcban és Európa szerte minőségi munkái során szerezte. Svájci és nemzetközi klienskörrel rendelkezik, kapcsolatban áll a genovai Les Hôpitaux egyetemmel, valamint genovai és Canton Vaudi-i magánklinikákkal. Szintén együttműködik svájci doktorokkal, ismert bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel és szakorvosokkal.

Sandra szerepelt számos TV műsorban, mint például a Dolce Vita és a Bon Entendur. Karrierje során munkái megjelentek több szépségápolással kapcsolatos magazinokban és újságokban. Szempilla hosszabbításával kapcsolatos képzései és szempilla ápoló termékei nagyon sikeresek, ennek eredményeként folyamatosan piacvezetővé lép elő.

Sandra Viglino küldetésének tekinti, hogy a megfelelő tanácsot és kezelést biztosítsa minden nő számára, hogy megvalósíthassák álmaik szempilláját. Nem csak azt árulja el, hogyan lehetnek hosszabb vagy szebb szempilláid, hanem hogyan kerül az egész tekinteted átformálásra.

Ezt az érzést szeretném én is átadni Nektek. :)