Varázsoljuk újjá a hajkoronánkat!

2018-02-15 17:00:51

Az egészségtelen, fénytelen vagy hulló haj mögött számos probléma állhat: okolható a nem megfelelő étrend, a vitaminok és ásványi anyagok hiánya, a dohányzás, a környezeti ártalmak, de pajzsmirigy és hormonális problémák is okozhatják a haj elvékonyodást, szárazságát, kihullását. Bármi is áll a károsodás mögött, a mezoterápiás hajkezelés csodát tesz a hajjal.

Nőknél is férfiaknál is egyaránt felmerülhetnek fejbőr-, illetve hajproblémák, ezek orvoslására tökéletes a mezoterápiás kezelés, különösen a téli időszakban.  

A Biologique Recherche cég által kifejlesztett készülék- a MICROPUNCTURE LAB - mely nemcsak az arc, hanem a fejbőr kezelésére is kiváló, mélyen beviszi a hatóanyagot, ezáltal tartósabb eredményt  ér el:

  • javítja a hajszálak megtartását a fejbőrön,
  • csökkenti a hajhullást és erősíti a hajhagymákat,
  • lassítja az öregedés miatti hajvékonyodást ,
  • kezeli az egyes területeken megjelenő  részleges kopaszodást , valamint a betegségből eredő hajvesztést.

Az egyes kezelések  a géppel 15-20 percig tartanak, melyek kézi masszírozással fejeződnek be. Egy kúra 10 ampulla  alkalmazását jelenti, melyet igény szerint néhány hét szünet után ismételni lehet.

A mezoterápia fokozza a fejbőr vérellátását, ami hozzájárul a hajhagymák revitalizációjához, a hajszálak rostjainak megerősítéséhez, és a haj növekedési folyamatának újraindításához. A kezelés tökéletes megoldás azoknak, akik fájdalommentesen, de műtéti eljárás nélkül szeretnék visszanyerni életteli, sűrű, szép hajkoronájukat.

A kezelés során a hatóanyagokat közvetlenül a bőr alá juttatják, a speciális vitamin- és hatóanyag komplexum mikroinjekciózással a hajas fejbőrbe kerül, így ott rögtön és hatásosan fejti ki hatását. A cég egyik fejlesztése  az a különleges  koktél (Cocktail d’Actifs Régénérants), melyet kúraszerűen lehet ezzel a géppel bevinni a fejbőrbe. Ebben a koktélban 58 különböző természetes hatóanyag koncentrátum  van, mely nemcsak gyógyítja a fejbőrt, de megfelelő hidratáltságot biztosítva védetté is teszi azt.

Ezt a hajkezelést kifejezetten azoknak ajánlom, akik erősíteni szeretnék a gyenge hajhagymákat, mivel a mezoterápia során felélénkül, serken a fejbőr vérellátása. A hajnövekedés is beindul, javul a haj szerkezete, ami ezáltal rugalmasabbá, erősebbé, fényesebbé válik.

Jelentkezz be még ma, és újítsd meg külsőd!

http://www.beautypestbrow.hu/

Kép: Pinterest