Három kezelés, ami garantáltan felpezsdít

2018-03-01 17:00:13

Nehéz kiigazodni a szalonok nyújtatta sokféle kezelés közt, a Beauty Pest Brow-ban mi is színes kínálattal várjuk a felfrissülni, megújulni vágyó vendégeket. Segítek egy kis eligazítással, és részletesen bemutatok három arckezelést, ami garantáltan felpezsdít.

REGENERATING TREATMENT VERNIX – Az újjászülető arckezelés

Az újjászülető arckezelés nem véletlenül kapta ezt a nevet, a 60 perces folyamat alatt valóban úgy érezzék, hogy teljesen megújul, szinte újjászületik az arcbőrünk. Elsősorban azoknak ajánlott, akik úgy érzik, bőrük állaga víz-, és lipidhiányos, megereszkedett.

 

Különösen az évszakváltás, a hideg-meleg idő váltakozása idézi elő ezt az állapotot, de a távoli országokból való hazatérés után is ajánlott, hisz a más klimatikus viszonyokból való visszatérés is megdolgoztatja a bőrt. A 60 perces arckezelés optimalizálja a hidratáltságot, ezzel pedig azonnali, látványos és hosszantartó megfiatalítást eredményez.

MICRO PUNCTURE LAB – Mezoterápia

Egy speciális, mélyrétegű arckezelésről van szó, melynek során a géppel az arc, a nyak, a dekoltázs kollagén-állományát stimulálják, ezzel eredményezve az optimális felszívódást a speciális Biologique Recherche szérumok mélyrétegű bevitelére.

A mezoterápiás kezelést nagyon precízen, egyes területekre célzottan is lehet alkalmazni, szinte fájdalommentesen. Mivel mélyen a bőrbe juttatható, hatása jóval hosszabban tart, mint más, a bőrfelszínt érintő kezeléseké. A visszafiatalított arc ragyogó és feszes lesz, már az első, 60 perces kezelés után feltűnő a megújulás.

LUXUS SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KEZELÉS

A szemkörnyék ápoló kezelés során azonnal simává válik a szem környéke, a szarkalábak, mélyebb ráncok jelentősen csökkennek, ezáltal pedig jóval fiatalabbá válik az arc.

Hatékony egyszeri alkalmazás során, egy-egy alkalmi megjelenéshez, de intenzív kúraként is alkalmazható problémás, idősödő szemkörnyékre. Nem csak a ráncok, de a stressz és kimerültség okozta sötét karikák, puffadtság ellen is tökéletes.

Képek: Pinterest