Kezelések, melyek formába hoznak tavaszra

2018-03-22 17:00:22

Tavasszal is kényeztessük magunkat egy-egy kezeléssel: ilyenkor igazán ráfér a bőrünkre a feltöltődés, az energetizálás és a hidratálás. Szalonunkban számos szolgáltatás közül válogathattok, de hadd ajánljak két igazán különleges kezelést nektek!

VIPO2 Oxigenizáló kezelés

A VIPO2 Oxigenizáló kezelés teljes mértékben felfrissíti és méregtelenít, mely után a bőr szinte fellélegzik, újra levegőt kap. Úgy is mondhatjuk, hogy a 60 perces kényeztetés végére széppé, fiatalossá lélegeztetjük a bőrt, az arcbőr kisimul, megtisztul, emellett pedig szemlátomást sugárzóvá és egyenletessé válik.

A VIPO2 család megújítja a bőrt, a Biologique Recherche kozmetikuma friss levegőt ad, ezáltal élénkít, és felkészíti a bőrt az évszakváltásra okozta körülményekre.

CVS Lifting arckezelés

A CVS arckezelés teljes mértékben a facelifting élményét adja a kezelést követően. Az egyórás kényeztetés úgy varázsolja újjá a fáradt, kimerült arcbőrt, hogy halványítja, ezáltal kiváló eszköze a pigmentfoltok, másfoltok és egyéb elszíneződések halványítására. Feszesít és tónusossá tesz, hetekre energiával tölti fel a bőrt.

A még szebb eredményért

A Biologique Recherche francia luxuskozmetikumokat gyártó cég saját fejlesztése egy speciális készülék, ami a kezelések során felvitt maszkot, szérumokat és egyénre kiválasztott krémeket egészen mélyen tudja bevinni, ezáltal még hatékonyabb és hosszabban tartó eredményt biztosít. Minden kezeléshez kérhető, a szalonunkban profi szakemberekkel érdemes konzultálni róla!

Képek: Pinterest