Milyen problémákkal keressük fel a szalont?

2018-04-19 17:00:18

A szépségszalon nem csak azoknak való, akik felfrissülésre, megújulásra várnak, hanem bizony azoknak is, akiknek problémájuk van a bőrükkel. Hozzánk is gyakran jönnek olyan vendégek, akik nem relaxálni akarnak, hanem megoldást keresnek bőrproblémáikra.

Azoknak is szükségük van rendszeres kozmetikai kezelésre, akiknek nincs különösebb problémájuk a bőrükkel, nekik ajánlott háromhavonta részt venni egy alaposabb bőrtisztításon. Attól még, hogy arcbőrünk szép és egészséges, szüksége van megújulásra, az apróbb mitesszerek és elhalt hámsejtek eltávolítására, a masszázs pedig serkenti a vérkeringést, így energetizál és feltölt.

A normál bőrtípussal rendelkezőkkel ellentétben a zsírosodásra hajlamos bőrűeknek havonta ajánlott felkeresni a szakembert, aki segít megszabadítani a bőrt a felesleges faggyútól. Az otthon használt szárító krémek, arclemosók ideiglenesen jó megoldásnak tűnhetnek, de az alkoholos és savas termékek használata hosszútávon még inkább fokozza a faggyútermelést.

Nagyjából 30 éves kor körül találkozunk az első ráncokkal, ekkor kezd csökkenni a kollagén szintje, így könnyen vízhiányossá válhat a bőr. Ilyenkor már a napi rutin részévé kell tenni a nappali és éjszakai arckrémeket, de a szalonokban a profi gépekkel jóval hatékonyabb eredmény lehet elérni, mélyebbre juttathatóak a hatóanyagok. Ilyenkor kéthavonta ajánlott felkeresni a szépségszalont, hogy a bőr megkapja a szükséges tápanyagokat és extra kényeztetést.

Szalonunkban többféle lehetőség közül válogathattok, bemutatok néhányat:

Aknés bőr kezelése

Az aknés bőrt 60 percben veszi kezelésbe a szakember, külön megközelítéssel a kamaszkori, a későbbi stressz- vagy étkezési problémák miatt kialakult, illetve a menopauza idején ismét megjelenő aknés bőrfelületeket. A bőr állapotának felmérését a többlépcsős kezelés követi, a kozmetikus pedig otthoni bőrápolási tanácsokkal, egyszeri vagy kúraszerű megoldással látja el a vendéget.

Hámlasztás és feszesítés

A Soin Masque Exfoliant P50 Visage szintén egyórás kezelés, mely lényegében hámlasztó-, feszesítő-, é kiegyenlítő arckezelés egyben. A Biologique Recherche cég P50 ikon termékével végzett hámlasztó-feszesítő kezelés a vastag, kissé élettelenné vált bőrállag kezelésére szolgál. A hormonális változó korban megjelenő bőrhibákat, a látványos pigmentfoltokat, és a korosodás egyéb jeleit eltünteti, kiegyenlíti a faggyútermelést, ránctalanít, visszaállítja a rugalmasságát veszített bőr tónusát, emellett pedig hosszantartóan fiatalít.

Manuális arctisztítás

A többlépcsős kezelés 90 percet vesz igénybe, a szakemberek pedig a problémás arcbőrre kifejlesztett speciális Biologique Recherche termékek felhasználásával dolgoznak. A manuális arctisztítás rendszeres elvégzése garantálja az arcbőr szépségét és egészségét, azoknak is érdemes időt szánni rá, akiknek nincsenek komolyabb esztétikai gondjaik a bőrükkel – a mélytisztítás és a kiváló minőségi kozmetikai termékek szinte újjávarázsolják az embert.

Kép: Pinterest