BeautyPest Brow

Még nem késő elérni a bikiniformát!

2018-05-17 17:00:02

Sosem késő elkezdeni életmódot váltani, sportolni, egészségesen táplálkozni, élni. Előfordul azonban, hogy későn kapunk észbe, már csak hetek választanak el a nyártól, és mivel tudjuk, hogy a jó alak elnyeréséhez ehhez több kell, más módszerekhez, segítséghez kell nyúlnunk! Szalonunkban többféle kezelést is nyújtunk azoknak, akik szeretnék tökéletesíteni megjelenésüket a strandszezonra: íme, néhány tipp, hogy hogyan hozzuk formába magunkat rövid idő alatt!

Megfiatalodik, kisimul a bőr

A GEL D'ALGUES DETOXIFYING TREATMENT egy speciális, fogyasztó, méregtelenítő, energizáló masszázs testtekercseléssel. Az eredmény könnyed, feszesebb, megfiatalodott bőr az egész testfelületen, ami már egyetlen alkalom után látszik. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnék felfrissíteni, tökéletesíteni a testüket a bikiniszezonra. A kiváló eredményt a Biologique Recherche termék garantálja, amivel hosszú ideje dolgozunk a szalonban.

Újra szépek lesznek a karok

Ha csak az „integető izommal", vagyis a megereszkedett belső karral van probléma, arra is tudjuk a megoldást: az INNER ARM TREATMENT a lógó belső kar feszesítésére specializálódott kezelés, ami mindössze 30 percet vesz igénybe – a problémával sokan küzdenek, férfiak és nők egyaránt, főleg egy komolyabb fogyás után merül fel sokakban, hogy mielőbb meg kellene szabadulni a megmaradt feleslegtől.

Visszanyerhető a rugalmasság

A LIFT CVS CORPS Body Firming and Toning Treatment kezelés 60 percet vesz igénybe, egy nagyon komplex, feszesítő, tonizáló, hámlasztó testkezelés. Ezt egy bio-reflex masszázs követi hidratáló és bőrvédő speciális összetevők alkalmazásával. A kezelt testfelület újrastrukturált, tónusos, feszes lesz, a kezelést a kifejezetten megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőrállag megújítására ajánljuk.

Ha a kezelésekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, szakképzett munkatársainak szívesen adnak felvilágosítást a szalonban!

Jelentkezz be még ma, hogy maximálisan jól érezd magad bikiniben a nyáron!

 + 36 70 908 08 00

Kép: Pinterest