BeautyPest Brow

Jó megoldás a YUMI™ LASHES nyárra?

2018-05-31 17:00:30

Ha nyáron is szeretnénk tökéletes szempillákkal hódítani, akkor a lehető legjobb megoldás a YUMI™ LASHES! Nem kell sminkkészletet cipelni magunkkal a nyaralásra, nem kenődnek el a festékek a szemünk körül a nagy melegben, és a pillák garantáltan a helyükön maradnak.

A YUMI™ LASHES szempilla-göndörítő eljárás a lehető legtermészetesebb módja a szempillák meghosszabbításának: műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat, de kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett, mely során csak meghajlítják a pillákat, ez az eljárás a szempillákat felfelé fordítja, így hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik. Az eredmény garantált: a pillák hosszabbak, szélesebbek, feltűnően megváltoznak. A kezelés végén ápolóolajat helyezünk fel a pillákra, hogy a tekintet még ragyogóbb legyen.

A YUMI™ LASHES felhelyezése mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat – évszaktól függetlenül. Azaz nyárra a lehető legjobb megoldás, hisz nem kell sminkeszközökkel, kellékekkel bajlódni a nyaraláson, sőt, a fekete festék elkenésétől sem kell tartanunk a nagy melegben!

Tekintetünk a nap egészében olyan lehet, mintha frissen sminkeltünk volna, erre a YUMI™ LASHES a garancia.

Próbáld ki mielőbb, jelentkezz be szalonunkba!

Kép: Pinterest