Hosszú hetekre megszabadulhatunk a szőrszálaktól

2018-06-14 17:00:05

Nyáron szinte minden nap szem előtt vannak a kezek, lábak, ilyenkor sokan még a megszokottnál is gyakrabban nyúlnak a borotva után, ami a problémát csak rövid időre oldja meg: pár nap múlva újra előbukkannak szúrós, zavaró kis szőrszálak. Érdemes hosszabb távú megoldásban gondolkodni, és a gyanta vagy a cukorpaszta mellett dönteni.

A klasszikus gyantát nem kell bemutatni, férfiaknál és nőknél is kedvelt megoldás a szőrtelenítésre. A megfelelő technikával, minőségi termékekkel, szakember által végzett gyantázás hosszú hetekre megszabadíthat a szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos, puha tapintású bőrt.

További előnye, hogy a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és a felbukkanó újabb szálak egyre vékonyabbak lesznek. A női vendégek elsősorban a teljes láb, a kar, a hónalj, a felsőajkak és a fazon gyantázása miatt keresik fel a szalont, a férfiaknál pedig tartósan szőrteleníthető vele a hát, a has, a mellkas, a kézfej, a tarkó vagy a hónalj. Nyáron különösen népszerű eljárás, hisz nem kell naponta bajlódni a borotvával, illetve a gyakori borotválkozás okozta bőrproblémákkal.

A Pandhys cukorpaszta is hosszú távú, tökéletes megoldás: egy igazán különleges termékünk, ami 100 százalékban természetes anyagokat tartalmaz. Nem okoz allergiás reakciót, a legrövidebb szőrszálakat is képes körülvenni, és eltávolítani – az érzékeny, intim területeken különösen ajánlott, nem hagy hátra betört szőrszálakat, sem irritált, piros bőrt.

A cérnás epililás is elérhető a Beauty Pest Brow-ban, ezt a módszert kisebb felületeken alkalmazzuk: a felsőajak, a homlok, a pajesz, az áll, vagy akár az egész arc szépen szőrteleníthető vele.

Ha bármelyik eljárásról kérdésed van, keress minket bizalommal!

Kép: Pinterest