Hallottál már a kanalas arctisztításról?

2018-06-28 17:00:46

Az arctisztítás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg nyáron, mikor extra terhelésnek van kitéve a bőr a meleg miatt. A klasszikus, gőzzel történő arctisztítást a hőségben nem igazán kívánjuk: de van más megoldás!

A Beauty Pest Browban arctisztításkor gőz használata nélkül puhítjuk az arcbőrt, így a forró, nyirkos levegőtől megkímélhetjük magunkat a kezelés során. Miután eltávolítottuk a napi szennyeződéseket és sminkmaradványokat, a Biologique Recherche által kifejlesztett masszázstechnikát használjuk, és a cég egyik magas minőségű termékét, a pórustágító gélt alkalmazzuk, ami minden bőrtípushoz megfelelő.

A Biologique Recherche termékekkel az arc tisztítása tökéletes, és az eljárás fájdalommentes, mivel a bőr nincs kitéve nyomkodásnak.

Szalonunkban találkozhattok a kanalas arctisztítással, ami kíméletes, és sokkal inkább fájdalommentes, mint a klasszikus módszerek. A kanalas tisztítás során egy speciális kagylószerű kiskanállal dolgoznak a szakemberek, így végzik el a pórusok tisztítását: a kanál nyomására a mitesszerek kifordulnak a pórusokból anélkül, hogy megsértenénk, nyomkodnánk az arcbőrt.

Az arckezelés végén szintén a BR egyik szérumot használjuk, ami tapasztalataink alapján látványosan csökkenti a pattanásokat, a mitesszerek megjelenését, normalizálja a T-zónát és mérsékeli az arc kipirosodását.

Miután felvittük a hatóanyagot az arcra, egy speciális gép segítségével bezárjuk a már tiszta pórusokat, ezzel megkímélve a bőrt a további szennyeződésektől.

Ha szívesen kipróbálnád a tisztító kezelést, forró gőz és nyomkodás nélkül, akkor jelentkezz be hozzánk még ma!

Kép: Pinterest