A TE ÜNNEPI SMINKED IS LEHET HOLLYWOOD-i

2016-12-15 17:12:39

A mindennapi teendők mellet eszedbe jutott már, hogy milyen sminket viselnél szívesen a Karácsonyi asztalnál? Megpróbálok néhány ötletet adni és a sztárokon keresztül bemutatni, hogy az idén Te is csilloghass a karácsonyfa mellett!

Ugye ismerős? A gyönyörű színésznő Eva Longoria, aki kreol bőrével, csillogó szemeivel, jellegzetes gesztenye barna hajával és nem utolsó sorban tökéletes sminkjeivel rendszerint elkápráztatja a közönséget.

Titka nem elérhetetlen számodra sem, a sminkeléskor csupán figyelni kell az arányokra és a színekre.  Célszerű az alapozót szélesebb fejű ecsettel felvinni, így egyenletesebben tudod eloszlatni! Remek lehetőség Karácsonykor kipróbálni a bronzos szemhéjpúdert, mind a szemhéjra mind az alsó szempilla vonal alá és a szemzugba is. Ettől ragyogó, kiemelkedő lesz a szemed és tökéletesen illik az ünnep hangulatához. Egyéniségednek megfelelően a szempilla vonal belső és külső felét kihúzhatod fekete ceruzával, de figyelj, hogy a szemzug felé haladva vékonyabb legyen! Ezt követően már csak a pilláidat kell kiemelni két rétegben spirállal, majd a bronzosító púdert felvinni az arccsontodra és kész is a tökéletes ünnepi smink Eva Longoria módra.

A következő  híresség arcának minden egyes része gyönyörű, mégis Keira Nightleynál a szemeire érdemes leginkább figyelni.

A szemhéjon használt hűvös sötétbarna púder, a szemránc árnyékolása valamint a meghosszabított kontúr ív tökéletesen kiemeli a szemet. A kontúrt lágyítani picit, halványbarna szemhéjpúderrel lehet. Ha az alapozóval halványítod a szemöldököt, akkor végképp a kiemelt szemekre terelődnek a tekintetek. Ezt a smiket már csak - az Ünnepre való tekintettel – egy vörös ajakkontúrceruzával és vörös rúzzsal teheted még varázslatosabbá és kiemelkedőbbé Keira csodálatos sminkjénél.

Ha Anne Hathaway közelebb áll egyéniségedhez akkor sem lesz nehéz dolgod!

A kagyló vagy bézs színű szemhéjpúder minden alkalomra tökéletes, így Karácsonykor is remek választás! Satírozó mozdulatokkal és két áranyalattal sötétebb barna színnel igazán kiemelkedő lesz a tekinteted. Az alsó szempillatőbe satírozott grafitfekete szemhéjpúder pedig még ördögibbé varázsol! ...de a pillákról sem szabad megfeledkezni itt sem, hiszen ezzel teheted fel a koronát sminkedre. Ajkad természetes érzékiségéhez válassz a szád eredeti színéhez legközelebb álló árnyalatú rúzst, de jöhet akár a klasszikus szenvedélyes vörös, ami a színésznő nagy kedvence!

Ha szeretnél te is kedvenc sztárod sminkjében tündökölni az ünnepekkor, gyere el hozzánk és mi elkészítjük neked álmaid sminkjét!

 

Összeállította: Ajrapetova Nelli – Beauty Manager

Fotók: Pinterest