Hogyan őrizzük meg arcunk szépségét, egészségét?

2018-07-12 17:00:51

Arcunk szépségéről nem csak a napi rutin részeként kell gondoskodni, időközönként érdemes profikra bízni magunkat, akik különböző kezeléseket kínálnak a sugárzó, hidratált és egészséges arcbőrért.

A Beauty Pest Brow számos speciális arckezelést kínál, melyek legtöbbjét nyáron is igénybe lehet venni – sőt, ez az időszak az egyik legideálisabb a feltöltődésre, hidratálásra.

Mutatok három kezelést, melyek garantáltan segítenek üdévé varázsolni az arcot.


VIP O2 OXIGENIZÁLÓ KEZELÉS

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez a frissítő, méregtelenítő kezelés széppé lélegezteti a kezelt területet.  Az oxigenizáló arckezelésünk méregtelenít, intenzíven hidratál, sugárzóvá és egyenletessé varázsolja az arcot. A kezelés mindössze 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig szemmel látható.

REGENERATING TREATMENT VERNIX

Újjászülető kezelésnek is hívhatjuk más néven a REGENERATING TREATMENT VERNIX-et, amit a stresszes, víz- és lipidhiányos, megereszkedett bőrállagra ajánlunk elsősorban. A kezelés az újszülött kori magzatmáznak megfelelő növényi komplex használatával frissíti fel a kezelt arcot, a bőr teljesen megújul a hatására. Különösen a klímaváltozások hatására - évszakváltáskor vagy távoli, más klimatikus viszonyokból visszatérés után ajánlott kezelés, így a nyaralás után mindenképp kipróbálni! Optimalizálja a hidratáltságot, emellett pedig azonnali és látványos megfiatalítást eredményez.

Soin Biovecteur Marin

A Soin Biovecteur Marin olyan speciális kezelés, amit tengeri algakivonattal végzünk, a speciális algakivonatos pakolás pedig teljesen újrastrukturálja a kezelt bőrfelületet. Az eredmény garantált: hosszan tartóan feszesebb, fiatalabb lesz bőr, a mély ráncok kisimulnak, az arc kontúrja határozottabbá válik, újra tónusos és megfiatalodott, ragyogó lesz a tekintet.

A honlapon érdemes tájékozódni, de szakképzett kollégáim a szalonban is segítenek, ha a kezelésekkel kapcsolatban kérdésed van!

Kép: Pinterest