A szemkörnyék is megérdemli a törődést

2018-07-19 17:00:34

Több minden okozhat karikás, vagy duzzadt szemeket, de szerencsére van megoldás ellenük! Rendszeresen ápolással, speciális kezeléssel nem csak a sötét karikáktól és puffadástól, de a szarkalábaktól és ráncoktól is meg lehet szabadulni.

Minden bizonnyal megtalálható a kozmetikai termékeink közt otthon nappali-és éjszakai krémek mellett az arctej, a tonik, a bőrradír és különböző arcpakolások, de fontos, hogy ezeket az alapkellékeket a szemkörnyékápoló is kiegészítse. Az arckrémek kifejezetten az orcára vannak kifejlesztve, a szemkörnyék bőre egész más ápolást igényel.

A szem környékén a legvékonyabb a bőr, faggyúmirigy sem található itt, nem mindegy hát, hogy mit viszünk fel erre a területre. Az otthoni rendszeres ápolás mellett javasolt kúraszerűen igénybe venni a szemkörnyék-kezeléseket, nálunk, a Beauty Pest Brow-ban is van erre lehetőség.


A LUXUS SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KEZELÉS után azonnal ragyogóvá és simává válik a szemkörnyék területe, a szarkalábak és az estleges mélyebb ráncok jelentősen csökkennek, a tekintet pedig sugárzóan fiatalabbá válik.

Különösen hatékony alkalmi megjelenéshez, de intenzív kúraként is alkalmazható az érzékeny, idősödő szemkörnyékre. Specifikus kezelés a sötét karikák és puffadtság ellen, a nagyon érzékeny illetve az erősen ráncosodó szemkörnyékre is.


Próbáld ki mielőbb, jelentkezz be hozzánk!

Kép: Pinterest