Melyiket válasszuk: Yumi™ Lashes vagy műszempilla?

2018-08-09 17:00:15

Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a szempillák meghosszabbítása, széles körben elterjedtek a tartós szálankénti szempilla-hosszabbítások, a 2D-s, 3D-s szempillák. Egyre többen teszik le voksukat a Yumi™ Lashes  mellett, ami itthon még nem terjedt el, csak kevés szalonban végeznek ilyen kezelést. Ha nem tudtok dönteni, melyiket válasszátok, segítek összehasonlítani a kettőt.

Amit a műszempillákról tudni kell

Hallani lehet 2D-s, 3D-s, sőt, akár 8D-s műszempillákról is, de csak kevesen tudják, hogy ezek mit is jelentenek. A D-k előtti szám azt írja le, hogy egy szál pillára hány darab műszempilla kerül, azaz  ha valaki picit dúsítani szeretne, akkor érdemes a diszkrétebb, 2D-t választani, vagyis ekkor két műszempilla kerül egy sajátra.

Fel szokott merülni a kérdés, hogy ez mennyire terheli meg a szempillát, és kell-e valamennyit pihentetni – azt javaslom, hogy akinek a műszempilla tetszik és elégedett is vele, akkor is tartson kisebb szüneteket, hogy pihenjenek a pillái.

Ilyenkor, ebben az időszakban is érdemes kipróbálni a Yumi™Lashes kezelést, mert az eredmény hasonló lesz, a pillák megterhelése nélkül.

Amit a Yumi™ Lashes-ról tudni kell

A szempilla-göndörítés technikát először 2008-ban mutatták be, akkor világszerte forradalmi újításnak számított, sikere pedig azóta is töretlen. Aki egyszer kipróbálta a Yumi™Lashes kezelést, maximálisan elégedett volt az eredménnyel, és azóta is rendszeresen igénybe veszi a szolgáltatást.

Ez a technológia műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat, de kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.

A kezelés során a hagyományos hullám alkalmazása helyett - mely során meghajlítják a pillákat – ez a módszer a szempillákat felfelé fordítja, ezáltal hosszúságot, teltséget és volument kölcsönöz nekik, hosszabb és szélesebb megjelenést biztosítva.

A kezelés végén speciális ápoló olajat helyezünk fel a pillára, hogy a tekintet még ragyogóbb legyen.  A kezelés 60 percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 8-12 hétig is tarthat.

Ha szeretnéd kipróbálni a YUMI™ Lashes kezelést, jelentkezz be hozzánk még ma!

Képek: Pinterest