Az otthon készített smink is lehet tökéletes

2018-08-16 17:00:39

Sokan vannak, akik nem sminkelik magukat a hétköznapokon, vagy ritkán járnak olyan rendezvényre, ahova illik alkalmi sminket feltenni, így nincs rutinjuk a kozmetikai, szépségápolási szerek, eszközök használatában. Elsősorban nekik találtuk ki a személyre szabott sminkoktatást, de mindenkit szeretettel várunk, aki profiktól szeretné ellesni a trükköket.

Otthon is elkészíthető a tökéletes smink, ma már számos beauty blogger ad tippeket online, sőt, egyéni sminkoktatásra is van lehetőség eljutni. A Beauty Pest Brow-ban többéves tapasztalatot adnak át profi szakembereink, a 90 perces tanfolyam alatt pedig nem csak elmagyarázzák, de meg is mutatják, hogy kell használni a termékeket, eszközöket.

A kollégák az arc egyik felén elkészítik számodra a gyönyörű sminket, majd segítenek abban, hogy az arc másik felén egyedül is meg tudd valósítani. Az oktatás a szalonban, barátságos körülmények közt zajlik, a felmerülő kérdésekre pedig készségesen válaszolunk.

Ha szeretnél megtanulni úgy sminkelni, mint a profik, vagy csak kíváncsi vagy, hogyan készül a tökéletes smink, gyere el hozzánk az egyénre szabott sminkoktatásra!

Jelentkezz be, várunk!

Telefon: + 36 70 908 08 00

Kép: Pinterest