Kezdjük a legjobb formában az őszt!

2018-08-30 17:00:43

Bár a nyáron biztosan sikerült beiktatni egy kis pihenést, fontos, hogy az őszt fitten, kiegyensúlyozottan kezdjük: ehhez a BeautyPestBrow fantasztikus testkezelésekkel, és magas minőségű Biologique Recherche termékkel segít hozzá.

Feszes, kisimult lesz a bőr

A GEL D'ALGUES DETOXIFYING TREATMENT egy speciális, fogyasztó, méregtelenítő, energizáló masszázs testtekercseléssel, ami a vendégeink egyik kedvence. Az eredmény könnyed, feszesebb, megfiatalodott bőr az egész testfelületen, ami már egyetlen alkalom után látszik.

Tökéletes választás azoknak, akik szeretnék felfrissíteni, tökéletesíteni a testüket – hisz a feszes bőr nem csak a bikiniszezonban fontos: a kiváló eredményt a magas minőségű, Biologique Recherche termék garantálja, amivel hosszú ideje dolgozunk a szalonban.

Van megoldás a megereszkedett bőrre

A Biologique Recherche testkezelések közt megtaláljátok nálunk a LIFT CVS CORPS Body Firming and Toning Treatment-et is, ami egy nagyon speciális, kedvelt feszesítő, tonizáló kezelés.

A testkezelést egy bio-reflex masszázs követi hidratáló és bőrvédő komplex összetevők alkalmazásával. A kezelt testfelület újrastrukturált, tónusos, feszes lesz - a kifejezetten megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőrállag megújítására is tökéletes.

Ha a kezelésekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, szakképzett munkatársainak szívesen adnak felvilágosítást a szalonban, a honlapon pedig megnézheted, hogy milyen szolgáltatásokkal várunk még!

Jelentkezz be hozzánk még ma, hogy a legjobb formában kezdhesd az őszt!
+ 36 70 908 08 00

Kép: Pinterest