Ebédidős kezelés: 30 perc is elég lehet a megújulásra

2018-09-06 17:00:22

Ha a munka vagy az egyéb teendők miatt nincs idő több órát tölteni egy szépségszalonban, akkor is van lehetőség a feltöltődésre és önmagunk kényeztetésére: az ebédidős arckezelést pont azoknak találtuk ki, akik másként nem tudnak beiktatni egy kis megújulást, felfrissítést a napjukba.

A Beauty Pest Brow-ban azokra is gondolunk, akik bár vágynak a szépülésre és felfrissülésre, nem fér bele a napjukba, hogy órákat töltsenek a szalonban. Nekik ajánljuk az Ebédidős kezelést, ami mindössze 30 percet vesz igénybe, de hatását nézve semmivel sincs lemaradva a hosszabb terjedelmű kezelésektől.

A 30 perc maximálisan elég arra, hogy a legjobb minőségű Biologique Recherche termékekkel ragyogóvá, frissé és üdévé varázsoljuk a bőrt. Mint minden kezelés esetében, itt is bőrdiagnosztikával kezdenek szakképzett kozmetikusaink, majd a bőrtípus megállapítása után megkezdik a kezelést – egyéni kérésre akár a szemkörnyék kihagyásával, hogy ne menjen tönkre a smink, és ne kelljen az újrafestésre időt szánni.

Mivel a cél – az alaposság megtartása mellett – a gyorsaság, így ebben a kezelésben nincs maszk, viszont ha az ebédszünetet vagy a munka utáni rövid kényeztetést valaki szívesen elnyújtaná, akkor erre természetesen van lehetőség.

A bőr tökéletesen felfrissül, a 30 perc letelte után sokkal frissebben, üdén lehet folytatni a napot!

Kép: Pinterest