Üdvözöllek a Blogomon!

Kaptál már szeretetmasszázst? Ha a párod olykor rávehető arra, hogy megnyomkodja a hátadat vagy a talpadat és mindezt önzetlenül szeretből teszi, netán még figyel is a mozdulatokra, meglepetésből pedig valamilyen krémet vagy olajat is használ, akkor Te egy nagyon szerencsés tovább..

A mindennapi teendők mellet eszedbe jutott már, hogy milyen sminket viselnél szívesen a Karácsonyi asztalnál? Megpróbálok néhány ötletet adni és a sztárokon keresztül bemutatni, hogy az idén Te is csilloghass a karácsonyfa mellett!

Ugye ismerős? A gyönyörű színésznő Eva Longoria, aki tovább..

Anyukaként nemegyszer megtapasztaltam, hogy sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre elterveztem. Éppen ezért túl hosszú „kényeztetési rituálékat” alig merek beépíteni az életembe. A BR, vagyis Biologique Recherche-nek hála viszont akár már egy ebédidő alatt újjászülethetek. Hogy, hogyan, azt tovább..

Körülbelül 1 évvel ezelőtt Moszkvában, egy kozmetikus ismerősöm mutatott nekem egy forradalmi újítást, aYUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítést. Azt mondta, nemcsak szép ívelt lesz tőle a szempillám, de volument is ad neki és hosszabb is lesz tőle. Nem tehettem mást, kipróbáltam. :)

Azóta tovább..

Hideg, nyirkos az idő reggel, még sötét van, mikor elhúzom a függönyt. Jó lenne kicsit visszafeküdni, de a napnak indulnia kell. Biztos, veled is előfordult már, hogy úgy érezted elhagyott az erőd, nincs kedved felkelni sem, - mert valamiért azt tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli