Üdvözöllek a Blogomon!

Biztosan jártál már kozmetikusnál és pontosan ismered az arctisztítás menetét. Én azonban most egy egészen más, különleges és Magyarországon kevésbé ismert eljárást szeretnék bemutatni neked.

Hogy mitől más a ez a...  tovább..

Kaptál már szeretetmasszázst? Ha a párod olykor rávehető arra, hogy megnyomkodja a hátadat vagy a talpadat és mindezt önzetlenül szeretből teszi, netán még figyel is a mozdulatokra, meglepetésből pedig valamilyen...  tovább..

A mindennapi teendők mellet eszedbe jutott már, hogy milyen sminket viselnél szívesen a Karácsonyi asztalnál? Megpróbálok néhány ötletet adni és a sztárokon keresztül bemutatni, hogy az idén Te is csilloghass...  tovább..

Anyukaként nemegyszer megtapasztaltam, hogy sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre elterveztem. Éppen ezért túl hosszú „kényeztetési rituálékat” alig merek beépíteni az életembe. A BR, vagyis Biologique Recherche-nek hála...  tovább..

Körülbelül 1 évvel ezelőtt Moszkvában, egy kozmetikus ismerősöm mutatott nekem egy forradalmi újítást, aYUMI™ LASHES tartós szempilla-göndörítést. Azt mondta, nemcsak szép ívelt lesz tőle a szempillám, de volument is ad neki...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli