Üdvözöllek a Blogomon!

Testünket kívülről és belülről egyszerre kell ápolnunk, így hiába kezeljük rendszeresen hidratáló krémekkel, frissítő maszkokkal, korántsem mindegy, hogy mi kerül az asztalra, milyen ételeket eszünk. Biztosan észrevettétek már, hogy bizonyos...  tovább..

Korábban már meséltem nektek a  YUMI™ LASHES  szempilla-göndörítő eljárásról, most viszont újabb jó hírem van, megszereztem ugyanis az eljárás hivatalos disztribúcióját. Bízom benne, hogy Magyarországon is egyre több helyen tudnak majd...  tovább..

Szeptember elsején becsengettek, elindult egy újabb, kihívásokkal, és sokszor rohanással teli tanév. Háromgyerekes anyaként, dolgozó nőként én is pontosan tudom, hogy milyen nehéz a nyári szünet után visszazökkeni a dolgos...  tovább..

Ezúttal egy újdonságot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani! Hamarosan egy új szolgáltatással bővül szalonunk! Most nem formázunk, nem szedünk, nem építünk, de mindenképp alkotunk! Várjuk a Beauty Pest Browba azokat akik...  tovább..

Fiatalon talán azt gondoljuk a látványos, nagy dolgok számítanak igazi ajándéknak. Nem számít, hogy nem praktikus, vagy nem hasznos, viszont nagy, szembetűnő, színes-szagos és egyébként is másnak is ilyen van!...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli