Üdvözöllek a Blogomon!

Három gyermekes anyukaként tudom, micsoda stressz tud lenni egy iskolai évkezdés. Persze az évek alatt lehet némi rutinra szert tenni, mégis kell egy pontos menetrend még számomra is, hogy könnyedén...  tovább..

Mindegy, hogy bírjuk vagy sem, akarjuk vagy nem, de a nyár kellős közepén vagyunk kánikulával és hőségriadókkal! ...de azt mondom így van ez jól, végül is most van itt az...  tovább..

A nyár nem csak a melegről, a nyaralásról szól hanem a fesztiválokról is. Erre az időszakra is van egy tökéletes megoldásunk a hölgyek számára! Ha nem vinnétek magatokkal a teljes...  tovább..

Ízlés dolga, hogy  ki mit tart férfiasnak. Vékony vagy mollett, izmos vagy puhány, kopasz vagy dús hajkoronával rendelkező, magas vagy alacsony, szőrös vagy szőrtelen. Mindannyian mások vagyunk, épp ezért mást...  tovább..

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nőnek csúnya a körme és ápolatlan a keze. Ettől már csak az a szörnyűbb, amikor egy menyasszony is töredezett...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli