Üdvözöllek a Blogomon!

Ezúttal már a tavaszra hangolódva egy egészen új eljárást szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy majd a március beköszönttével ne csak a növények boruljanak új külsőbe, hanem te is búcsút mondhass...  tovább..

Míg egyesek szerint védő szerepe van a testünket borító szőrnek, mások szerint rendkívül visszataszító ha egy női láb  vagy hónalj, netán intim testrész bozontos. A szőreitől már Kleopátra is szeretett...  tovább..

Február nem csak a farsangról, bálokról hanem az Oscar Gáláról is szól. A filmes szakma legnagyobb eseményén, mely először 1929-ben egy magánvacsorával indult, kevesebb mint 250 ember vett részt. Mára...  tovább..

Még alig ért véget a Karácsonyi időszak, máris nyakunkon a báli szezon! A bálokhoz pedig a csodálatos ruhák és frizurák mellé elengedhetetlen a tökéletes smink is.

Számomra - legyen szó...  tovább..

Visszatértek a dolgos hétköznapok? Újra be vagy táblázva és gyerekkel vagy gyerek nélkül úgy érzed nem elég a nap 24 órája? Ismerős az érzés! Nekem családanyaként pontosan megtervezett napirendre van...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli