Üdvözöllek a Blogomon!

Sokszor, sokféleképpen kényeztethetjük magunkat. Egy új frizura, egy kis testmasszázs, manikűr-pedikűr, esetleg egy-két új ruha darab és persze kozmetikai kezelések széles tárháza is rendelkezésünkre áll, hogy női lelkünket időről-időre felfrissítsük...  tovább..

Nem is gondolnánk, hogy jó megjelenésünk egyik legfontosabb eleme az arcunkon lévő szemöldök. Igen meghatározó a tekintetünk és arckarakterünk ettől az apróságnak tűnő ám igen fontos részlettől. Bizony nem egyszerű...  tovább..

Bár szeretem a telet, imádok a hegyekben kirándulni, esetleg meghódítani néhány síterepet mégis egy idő után macerás a hideggel való küzdelem. Az, hogy hol a meleg szobában vagyunk, hol a...  tovább..

Ezúttal már a tavaszra hangolódva egy egészen új eljárást szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy majd a március beköszönttével ne csak a növények boruljanak új külsőbe, hanem te is búcsút mondhass...  tovább..

Míg egyesek szerint védő szerepe van a testünket borító szőrnek, mások szerint rendkívül visszataszító ha egy női láb  vagy hónalj, netán intim testrész bozontos. A szőreitől már Kleopátra is szeretett...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli