Üdvözöllek a Blogomon!

Van akinek jól áll az éppen aktuális divat, legyen szó ruháról, sminkről, körmökről, és van akinek kevésbé. Miután mindannyian különbözőek vagyunk, ezért Én azt mondom nincs annál fontosabb, hogy jól...  tovább..

Míg nálunk néhány évtizede még újdonságnak számított a baba-masszázs, addig a távol-keleti országokban már ősidők óta masszírozzák a csecsemőket, hiszen úgy tartják, hogy azok a gyermekek akiket keveset érintenek, simogatnak...  tovább..

Sokszor, sokféleképpen kényeztethetjük magunkat. Egy új frizura, egy kis testmasszázs, manikűr-pedikűr, esetleg egy-két új ruha darab és persze kozmetikai kezelések széles tárháza is rendelkezésünkre áll, hogy női lelkünket időről-időre felfrissítsük...  tovább..

Nem is gondolnánk, hogy jó megjelenésünk egyik legfontosabb eleme az arcunkon lévő szemöldök. Igen meghatározó a tekintetünk és arckarakterünk ettől az apróságnak tűnő ám igen fontos részlettől. Bizony nem egyszerű...  tovább..

Bár szeretem a telet, imádok a hegyekben kirándulni, esetleg meghódítani néhány síterepet mégis egy idő után macerás a hideggel való küzdelem. Az, hogy hol a meleg szobában vagyunk, hol a...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli