Üdvözöllek a Blogomon!

Ha a munka vagy az egyéb teendők miatt nincs idő több órát tölteni egy szépségszalonban, akkor is van lehetőség a feltöltődésre és önmagunk kényeztetésére: az ebédidős arckezelést pont azoknak...  tovább..

Bár a nyáron biztosan sikerült beiktatni egy kis pihenést, fontos, hogy az őszt fitten, kiegyensúlyozottan kezdjük: ehhez a BeautyPestBrow fantasztikus testkezelésekkel, és magas minőségű Biologique Recherche termékkel segít hozzá.

Feszes,...  tovább..

Hamarosan véget ér a nyár, de ez nem jelenti azt, hogy a bőrünk kevesebb figyelmet igényel: ebben az időszakban is magas az UV-sugárzás, a klóros medencevíz vagy a sós...  tovább..

Sokan vannak, akik nem sminkelik magukat a hétköznapokon, vagy ritkán járnak olyan rendezvényre, ahova illik alkalmi sminket feltenni, így nincs rutinjuk a kozmetikai, szépségápolási szerek, eszközök használatában. Elsősorban nekik...  tovább..

Az utóbbi években egyre népszerűbb lett a szempillák meghosszabbítása, széles körben elterjedtek a tartós szálankénti szempilla-hosszabbítások, a 2D-s, 3D-s szempillák. Egyre többen teszik le voksukat a Yumi™ Lashes  mellett,...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli