BeautyPest Brow

Üdvözöllek a Blogomon!

Ha tengerparti nyaralást tervezünk, nem árt jó előre átgondolni, és már indulás előtt, itthon bepakolni a legfontosabb termékeket, melyek megvédik bőrünket a káros UV-sugaraktól. Hogy minél nagyobb biztonságban...  tovább..

Az arctisztítás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, főleg nyáron, mikor extra terhelésnek van kitéve a bőr a meleg miatt. A klasszikus, gőzzel történő arctisztítást a hőségben nem igazán kívánjuk:...  tovább..

A nyár tökéletes alkalom a kísérletezésre: esküvőkre, bulikra, fesztiválokra és nyaralásokra is más és más körmökkel rukkolhatsz elő - az idei trendek nagyon sokszínűek, mindenki megtalálja a hozzá (és...  tovább..

Nyáron szinte minden nap szem előtt vannak a kezek, lábak, ilyenkor sokan még a megszokottnál is gyakrabban nyúlnak a borotva után, ami a problémát csak rövid időre oldja meg: pár...  tovább..

Nyáron nem csak arc-, és bőrápolási rutinunkat, de sminkelési szokásainkat is érdemes megváltoztatni, hiszen a nagy melegben nem esik jól bőrünknek a nehéz smink, a vastag alapozó és a többrétegű festék....  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli