Üdvözöllek a Blogomon!

Indul a nagy esküvői hajrá, májustól őszig mondják ki legtöbben a boldogító igent – persze, nem mindegy, hogy milyen ruhában, milyen sminkben és milyen frizurával. Az idei esküvői szezon legnagyobb...  tovább..

Ahogy a hajunknak és a bőrünknek, ugyanúgy a körmünknek is szüksége van a megfelelő ápolásra, hisz hozzátartozik a dekoratív megjelenéshez – arról nem beszélve, hogy az ápoltság az egészségünk megőrzésében...  tovább..

A férfiak arcbőrének ápolása ugyanolyan fontos, mint a női szépségápolás, noha kevesebbet beszélünk róla. Arcbőrük egész más törődést igényel, mint a nőké, bár ugyanúgy hatnak rá a környezeti változások, ugyanúgy...  tovább..

A szépségszalon nem csak azoknak való, akik felfrissülésre, megújulásra várnak, hanem bizony azoknak is, akiknek problémájuk van a bőrükkel. Hozzánk is gyakran jönnek olyan vendégek, akik nem relaxálni akarnak, hanem...  tovább..

A nők évszázadok óta igyekeznek megállítani az időt, és próbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy az öregedés jelei minél később jelenjenek meg rajtuk. Ma már számtalan anti-aging kezelés, ránctalanító csodaszer...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli