Üdvözöllek a Blogomon!

Egy fárasztó nap után alig várjuk, hogy hazaérve levegyük a cipőnket, és pihentessük kicsit a lábainkat. Ugye, milyen jól esne ilyenkor egy kellemes lábmasszás, egy kényeztető lábáztatás, vagy egy frissítő...  tovább..

A báli időszakban a megfelelő ruha kiválasztása mellett ugyanolyan fontos a tökéletesen passzoló smink és frizura is – a kellemes összhatás kedvéért bízzuk magunkra profi szakemberekre!

A jeles alkalmakra mindenki tökéletes...  tovább..

A hideg évszakokban gyakran olvasni arról, hogy mennyire oda kell figyelni a bőrápolásra, fokozottan kell óvni a kéz és az arc bőrét, nem szabad megfeledkezni a hidratálásról a szeles, hűvös...  tovább..

Mint minden évnek, 2018-nak is meglesznek a nagy trendjei, a metálos fények továbbra is hódítanak, mint ahogy az ombre festés, a botanikus minták és a csillogó kövek, fénylő strasszok. Lássuk,...  tovább..

Újabb nagyszerű hírről számolhatok be nektek, ugyanis Magyarországon elsőként a Beauty Pest Brow-ban van lehetőségetek kipróbálni a Biologique Recherche cég által fejlesztett egyedülálló készüléket, a az SKIN INSTANT LAB®-ot.

A SKIN...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli