Üdvözöllek a Blogomon!

A szemöldök az arc egyik meghatározó tartozéka, egyáltalán nem mindegy hogy milyen az íve, a színe, a hosszúsága. Sajnos sokszor csak akkor látszik, hogy mennyire fontos eleme az arcnak, mikor...  tovább..

A tavasz beköszöntével el lehet tenni egy időre a sötét színeket, és bátran válogathatunk a zöld, a kék, a rózsaszín és a többi vidám szín árnyalatai között.  A Beauty Pest...  tovább..

Tavasszal is kényeztessük magunkat egy-egy kezeléssel: ilyenkor igazán ráfér a bőrünkre a feltöltődés, az energetizálás és a hidratálás. Szalonunkban számos szolgáltatás közül válogathattok, de hadd ajánljak két igazán különleges...  tovább..

Ahogy a szervezetünket, ugyanúgy a bőrünket is megviseli a hosszan tartó hideg tél, így hasonlóképp szüksége van vitaminpótlásra, felfrissülésre és hidratálásra. Ahogy márciusban a nap sugarai erősödnek, a levegő pártartalma...  tovább..

A régóta tartó hűvös, téli idő, a sötét napok és a kedvezőtlen időjárás mindannyiunk jókedvére rányomja a bélyegét. A téli időjárás okozta lehangoltság, fáradtság a nőket különösen érzékenyen érinti, hajlamosabbak...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli