Üdvözöllek a Blogomon!

Mindig örömmel mesélek nektek a YUMI™ LASHES sikereiről - ezúttal arról, hogy Magyarországon is egyre több helyen kérhető ez a különleges szempilla-göndörítés. Az eljárás már világszerte népszerű a természetességet kedvelők...  tovább..

Itthon is egyre felkapottabb szokás Halloween buliba járni, egyre többen vágnak bele az éjszakába felismerhetetlenné téve magukat. Nem elég azonban ijesztő jelmezbe bújni, a megfelelő sminkre is szükség van! Elképesztő,...  tovább..

Bőr-és hajtípusonként, illetve korosztályonként eltérő, hogy kinek hányszor ajánlott kozmetikushoz, fodrászhoz járnia, de kétségtelen, hogy a rendszeres ápolásnak köszönhetően sokkal egészségesebbnek, erősebbnek tűnik a bőr és a haj – a...  tovább..

Nézzünk bele a sminktáskánkba, és gondoljuk át, hogy melyik rúzst, szempillaspirált és korrektort mikor vettük! A sminktermékek szavatossági idejére nagyon oda kell figyelni - ha eddig nem tettük, mielőbb ellenőrizzük...  tovább..

Bár biztosan sokan napi szinten sminkeltek, ezek a mozdulatok gyakran rutinosan jönnek: megszokásból kenjük fel az arckrémet, majd tesszük fel az alapozót és a púdert, mindig ugyanahhoz a szemhéjfestékhez és...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli