BeautyPest Brow

Üdvözöllek a Blogomon!

Ha nyáron is szeretnénk tökéletes szempillákkal hódítani, akkor a lehető legjobb megoldás a YUMI™ LASHES! Nem kell sminkkészletet cipelni magunkkal a nyaralásra, nem kenődnek el a festékek a szemünk körül a...  tovább..

A kezek mindig szem előtt vannak, sokat foglalkozunk ápolásukkal, szépségükkel: krémeket, pakolásokat használunk, manikűrre járunk, és rendszeresen lakkozzuk. De mi a helyzet a lábakkal, lábfejekkel, lábujjakkal és körmökkel? A meleg...  tovább..

Sosem késő elkezdeni életmódot váltani, sportolni, egészségesen táplálkozni, élni. Előfordul azonban, hogy későn kapunk észbe, már csak hetek választanak el a nyártól, és mivel tudjuk, hogy a jó alak elnyeréséhez...  tovább..

Indul a nagy esküvői hajrá, májustól őszig mondják ki legtöbben a boldogító igent – persze, nem mindegy, hogy milyen ruhában, milyen sminkben és milyen frizurával. Az idei esküvői szezon legnagyobb...  tovább..

Ahogy a hajunknak és a bőrünknek, ugyanúgy a körmünknek is szüksége van a megfelelő ápolásra, hisz hozzátartozik a dekoratív megjelenéshez – arról nem beszélve, hogy az ápoltság az egészségünk megőrzésében...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli