Üdvözöllek a Blogomon!

Szeptember elsején becsengettek, elindult egy újabb, kihívásokkal, és sokszor rohanással teli tanév. Háromgyerekes anyaként, dolgozó nőként én is pontosan tudom, hogy milyen nehéz a nyári szünet után visszazökkeni a dolgos hétköznapokba, de hiszek abban, hogy csak akkor tudunk minden területen tovább..

Ezúttal egy újdonságot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani! Hamarosan egy új szolgáltatással bővül szalonunk! Most nem formázunk, nem szedünk, nem építünk, de mindenképp alkotunk! Várjuk a Beauty Pest Browba azokat akik elégedetlenek a hajkoronájukkal, pontosabban azok számára szeretnénk segítséget nyújtani akik tovább..

Fiatalon talán azt gondoljuk a látványos, nagy dolgok számítanak igazi ajándéknak. Nem számít, hogy nem praktikus, vagy nem hasznos, viszont nagy, szembetűnő, színes-szagos és egyébként is másnak is ilyen van! Aztán a kor előrehaladtával kicsit bölcsebb lesz az ember az tovább..

Három gyermekes anyukaként tudom, micsoda stressz tud lenni egy iskolai évkezdés. Persze az évek alatt lehet némi rutinra szert tenni, mégis kell egy pontos menetrend még számomra is, hogy könnyedén és zökkenő mentesen kezdjünk bele a következő tanévbe.

Mint mindig most tovább..

Mindegy, hogy bírjuk vagy sem, akarjuk vagy nem, de a nyár kellős közepén vagyunk kánikulával és hőségriadókkal! ...de azt mondom így van ez jól, végül is most van itt az ideje! Nem érdemes panaszkodni, inkább mindent meg kell tenni annak tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli