Üdvözöllek a Blogomon!

A nyár nem csak a melegről, a nyaralásról szól hanem a fesztiválokról is. Erre az időszakra is van egy tökéletes megoldásunk a hölgyek számára! Ha nem vinnétek magatokkal a teljes sminkkészletet, a csábító szemek akkor is garantáltak!

Nem tudom ti hogy tovább..

Ízlés dolga, hogy  ki mit tart férfiasnak. Vékony vagy mollett, izmos vagy puhány, kopasz vagy dús hajkoronával rendelkező, magas vagy alacsony, szőrös vagy szőrtelen. Mindannyian mások vagyunk, épp ezért mást tartunk vonzónak.

Ami a szőr kérdést illeti azt már tudjuk, hogy tovább..

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nőnek csúnya a körme és ápolatlan a keze. Ettől már csak az a szörnyűbb, amikor egy menyasszony is töredezett körmökkel áll az oltár elé. Bár hála a jó égnek, tovább..

Hurrá, itt a nyár! Éljen a hőségriadó, éljen a napfény! Itt az ideje, hogy szervezetünket feltöltsük D-vitaminnal, élvezzük a meleget és a napsütést, persze csak óvatosan, nehogy a végén rákvörösek legyünk!

Nem kell tovább..

Az arc karakterét a hajszín és a hajforma, a szemszín és az arcbőr mellett nagyban befolyásolja a szemöldök is! Nem csak a színe, de a formája éppúgy. Igen kellemes arcot tudunk varázsolni magunknak, ha szemöldökünk a személyiségünknek megfelelő színnel és tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli