BeautyPest Brow

Üdvözöllek a Blogomon!

A férfiak arcbőrének ápolása ugyanolyan fontos, mint a női szépségápolás, noha kevesebbet beszélünk róla. Arcbőrük egész más törődést igényel, mint a nőké, bár ugyanúgy hatnak rá a környezeti változások, ugyanúgy...  tovább..

A szépségszalon nem csak azoknak való, akik felfrissülésre, megújulásra várnak, hanem bizony azoknak is, akiknek problémájuk van a bőrükkel. Hozzánk is gyakran jönnek olyan vendégek, akik nem relaxálni akarnak, hanem...  tovább..

A nők évszázadok óta igyekeznek megállítani az időt, és próbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy az öregedés jelei minél később jelenjenek meg rajtuk. Ma már számtalan anti-aging kezelés, ránctalanító csodaszer...  tovább..

A szemöldök az arc egyik meghatározó tartozéka, egyáltalán nem mindegy hogy milyen az íve, a színe, a hosszúsága. Sajnos sokszor csak akkor látszik, hogy mennyire fontos eleme az arcnak, mikor...  tovább..

A tavasz beköszöntével el lehet tenni egy időre a sötét színeket, és bátran válogathatunk a zöld, a kék, a rózsaszín és a többi vidám szín árnyalatai között.  A Beauty Pest...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli