Üdvözöllek a Blogomon!

Nehéz kiigazodni a szalonok nyújtatta sokféle kezelés közt, a Beauty Pest Brow-ban mi is színes kínálattal várjuk a felfrissülni, megújulni vágyó vendégeket. Segítek egy kis eligazítással, és részletesen bemutatok három...  tovább..

A hosszú ideje tartó hűvös, gyakran szeles és csapadékos időjárás erősen igénybe veszi az arcbőrt, ahogy a fűtött terek száraz levegője is. Télen fokozottan oda kell figyelni a bőrápolásra, sőt,...  tovább..

Az egészségtelen, fénytelen vagy hulló haj mögött számos probléma állhat: okolható a nem megfelelő étrend, a vitaminok és ásványi anyagok hiánya, a dohányzás, a környezeti ártalmak, de pajzsmirigy és hormonális...  tovább..

Egy fárasztó nap után alig várjuk, hogy hazaérve levegyük a cipőnket, és pihentessük kicsit a lábainkat. Ugye, milyen jól esne ilyenkor egy kellemes lábmasszás, egy kényeztető lábáztatás, vagy egy frissítő...  tovább..

A báli időszakban a megfelelő ruha kiválasztása mellett ugyanolyan fontos a tökéletesen passzoló smink és frizura is – a kellemes összhatás kedvéért bízzuk magunkra profi szakemberekre!

A jeles alkalmakra mindenki tökéletes...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli