Üdvözöllek a Blogomon!

Ha nem szívesen mozdulsz ki smink nélkül, nyaralás alatt sem hagynád el a mindennapi rutint, legyen szó tengerparti pihenésről vagy csak a strandról, fontos, hogy betarts néhány szabályt!

 Az első és legfontosabb dolog, hogy az arcodra mindig vigyél fel fényvédő krémet tovább..

Kedves leendő Menyasszonyok!  Ezúttal nektek szeretnék ötleteket adni, hogy életetek egyik legcsodásabb napján a lehető legjobb formátokat hozzátok és a legszebbnek érezzétek magatokat!

Viszont rögtön fel is hívnám a figyelmeteket arra, hogy nem csak a házasságkötésetek napján kell tökéletesen kinézni tovább..

Nem kevesen állnak az iskola küszöbén „rettegve” és azon töprengve, mi lesz, ha elkezdődik a nyári szünet. Sajnos nincs mindenki abban a szerencsés helyzetben, hogy otthonról is tudjon dolgozni, így azok számára, akik olyan cégnél végzik a munkájukat, ami fix tovább..

Kedves szülők, drága édesanyák! Ugye még élénken él a fejetekben az a kép amikor pattanásos kamaszként (már ha nem volt olyan szerencsétek, hogy ez a fejezet kimaradt az életetekből) bármit megadtatok volna, csak ne kéne tükörbe nézni és szembesülni az tovább..

Míg régebben mi nők talán éltünk-haltunk egy-egy bozontos vad férfi tekintetért, addig ma már jobban szívleljük, ha az uraknak is rendezett és ápolt a tekintetért nagyban felelős, szem fölötti szőrzet.

Uraim! Ne legyenek restek segítséget kérni kedvesüktől, hiszen az ápolt tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli