Üdvözöllek a Blogomon!

Újabb örömhírt van szerencsém megosztani veletek, december elsejétől ugyanis a Beauty Pest Brow mellett a Beauty Pest Nail szalonunkban is szépülhettek!

December elsején megnyílik második budapesti szalonunk, a Beauty Pest Nail,...  tovább..

A bőrünk és a hajunk ápolása mellett nem szabad elfeledkezni a kezek, illetve a körmök szépségéről. Ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, ha valamilyen színt szeretnénk felvinni a körmünkre, műkörmök...  tovább..

Mindig örömmel mesélek nektek a YUMI™ LASHES sikereiről - ezúttal arról, hogy Magyarországon is egyre több helyen kérhető ez a különleges szempilla-göndörítés. Az eljárás már világszerte népszerű a természetességet kedvelők...  tovább..

Itthon is egyre felkapottabb szokás Halloween buliba járni, egyre többen vágnak bele az éjszakába felismerhetetlenné téve magukat. Nem elég azonban ijesztő jelmezbe bújni, a megfelelő sminkre is szükség van! Elképesztő,...  tovább..

Bőr-és hajtípusonként, illetve korosztályonként eltérő, hogy kinek hányszor ajánlott kozmetikushoz, fodrászhoz járnia, de kétségtelen, hogy a rendszeres ápolásnak köszönhetően sokkal egészségesebbnek, erősebbnek tűnik a bőr és a haj – a...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli