Üdvözöllek a Blogomon!

A hideg évszakokban gyakran olvasni arról, hogy mennyire oda kell figyelni a bőrápolásra, fokozottan kell óvni a kéz és az arc bőrét, nem szabad megfeledkezni a hidratálásról a szeles, hűvös...  tovább..

Mint minden évnek, 2018-nak is meglesznek a nagy trendjei, a metálos fények továbbra is hódítanak, mint ahogy az ombre festés, a botanikus minták és a csillogó kövek, fénylő strasszok. Lássuk,...  tovább..

Újabb nagyszerű hírről számolhatok be nektek, ugyanis Magyarországon elsőként a Beauty Pest Brow-ban van lehetőségetek kipróbálni a Biologique Recherche cég által fejlesztett egyedülálló készüléket, a az SKIN INSTANT LAB®-ot.

A SKIN...  tovább..

A tél igazán mozgalmas időszak a testnek és a léleknek egyaránt, az ünnepek elmúltával pedig érdemes magunkra is szánni egy kis időt. Töltődjünk fel energiával, szervezzük meg a napi teendők...  tovább..

Ha még nincs, akkor szebbnél szebb sminkek közül válogathatsz, ugyanis összegyűjtöttünk párat, melyekből – biztos vagyok benne – hogy tudsz majd választani. Az év utolsó éjszakáján nyugodtan engedjük meg magunknak,...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli