Üdvözöllek a Blogomon!

Ízlés dolga, hogy  ki mit tart férfiasnak. Vékony vagy mollett, izmos vagy puhány, kopasz vagy dús hajkoronával rendelkező, magas vagy alacsony, szőrös vagy szőrtelen. Mindannyian mások vagyunk, épp ezért mást...  tovább..

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nőnek csúnya a körme és ápolatlan a keze. Ettől már csak az a szörnyűbb, amikor egy menyasszony is töredezett...  tovább..

Hurrá, itt a nyár! Éljen a hőségriadó, éljen a napfény! Itt az ideje, hogy szervezetünket feltöltsük D-vitaminnal, élvezzük a meleget és a napsütést, persze csak óvatosan, nehogy a végén rákvörösek...  tovább..

Az arc karakterét a hajszín és a hajforma, a szemszín és az arcbőr mellett nagyban befolyásolja a szemöldök is! Nem csak a színe, de a formája éppúgy. Igen kellemes arcot...  tovább..

Ha nem szívesen mozdulsz ki smink nélkül, nyaralás alatt sem hagynád el a mindennapi rutint, legyen szó tengerparti pihenésről vagy csak a strandról, fontos, hogy betarts néhány szabályt!

 Az első és...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli