Üdvözöllek a Blogomon!

Míg nálunk néhány évtizede még újdonságnak számított a baba-masszázs, addig a távol-keleti országokban már ősidők óta masszírozzák a csecsemőket, hiszen úgy tartják, hogy azok a gyermekek akiket keveset érintenek, simogatnak lemaradnak a testi-lelki és szellemi fejlődésben. Később a testmasszázstól elkülönítve tovább..

Sokszor, sokféleképpen kényeztethetjük magunkat. Egy új frizura, egy kis testmasszázs, manikűr-pedikűr, esetleg egy-két új ruha darab és persze kozmetikai kezelések széles tárháza is rendelkezésünkre áll, hogy női lelkünket időről-időre felfrissítsük és kényeztessük.  Azonban testünk is különbözőképpen reagál ezekre, olykor valami tovább..

Nem is gondolnánk, hogy jó megjelenésünk egyik legfontosabb eleme az arcunkon lévő szemöldök. Igen meghatározó a tekintetünk és arckarakterünk ettől az apróságnak tűnő ám igen fontos részlettől. Bizony nem egyszerű feladat kiválasztani az arcunknak megfelelő szemöldökformát, főleg úgy, hogy a tovább..

Bár szeretem a telet, imádok a hegyekben kirándulni, esetleg meghódítani néhány síterepet mégis egy idő után macerás a hideggel való küzdelem. Az, hogy hol a meleg szobában vagyunk, hol a kinti mínuszokban, nemcsak lelkünket viseli meg, de bőrünket is.

tovább..

Ezúttal már a tavaszra hangolódva egy egészen új eljárást szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy majd a március beköszönttével ne csak a növények boruljanak új külsőbe, hanem te is búcsút mondhass ráncaidnak.

A Biologique Recherche cég kidolgozott egy olyan készüléket, melynek használata tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli