Üdvözöllek a Blogomon!

Tavasszal is kényeztessük magunkat egy-egy kezeléssel: ilyenkor igazán ráfér a bőrünkre a feltöltődés, az energetizálás és a hidratálás. Szalonunkban számos szolgáltatás közül válogathattok, de hadd ajánljak két igazán különleges...  tovább..

Ahogy a szervezetünket, ugyanúgy a bőrünket is megviseli a hosszan tartó hideg tél, így hasonlóképp szüksége van vitaminpótlásra, felfrissülésre és hidratálásra. Ahogy márciusban a nap sugarai erősödnek, a levegő pártartalma...  tovább..

A régóta tartó hűvös, téli idő, a sötét napok és a kedvezőtlen időjárás mindannyiunk jókedvére rányomja a bélyegét. A téli időjárás okozta lehangoltság, fáradtság a nőket különösen érzékenyen érinti, hajlamosabbak...  tovább..

Nehéz kiigazodni a szalonok nyújtatta sokféle kezelés közt, a Beauty Pest Brow-ban mi is színes kínálattal várjuk a felfrissülni, megújulni vágyó vendégeket. Segítek egy kis eligazítással, és részletesen bemutatok három...  tovább..

A hosszú ideje tartó hűvös, gyakran szeles és csapadékos időjárás erősen igénybe veszi az arcbőrt, ahogy a fűtött terek száraz levegője is. Télen fokozottan oda kell figyelni a bőrápolásra, sőt,...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli