Üdvözöllek a Blogomon!

Ezúttal a szépségszalonunkban is használt, vilgászinten elismert BR márkát szeretném nektek bemutatni!

A Biologique Recherche 40 éves múltra tekint vissza. Az akkor még kutató-fejlesztő laboratóriumként működő cég célja az volt, hogy a már piacon lévő termékeket, szakmai követelmények alapján továbbfejlesszék. tovább..

Az utóbbi időben óriási őrület lett, hogy a közelgő ünnepnek megfelelően nem csak a lakásunkat, munkahelyünket, szívünket, lelkünket öltöztetjük díszbe, de a manikűrözés során körmeinket is! Legyen szó Mikulásról, Karácsonyról, Valentin napról vagy épp a Húsvétról a Beauty Pest Browban tovább..

Minden nő életében eljön a pillanat amikor először ellátogat kozmetikushoz. Van akit az egyre sűrűsödő szőrzet zavar és ezt szeretné valamilyen formában visszaszorítani, esetleg a szempillákat szeretné kiemelni egy kis festéssel, megint mások arckezelésre jelentkeznek az első pattanások megjelenésekor. Egy tovább..

Van akinek jól áll az éppen aktuális divat, legyen szó ruháról, sminkről, körmökről, és van akinek kevésbé. Miután mindannyian különbözőek vagyunk, ezért Én azt mondom nincs annál fontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ilyenkor pedig az sem számít ha tovább..

Míg nálunk néhány évtizede még újdonságnak számított a baba-masszázs, addig a távol-keleti országokban már ősidők óta masszírozzák a csecsemőket, hiszen úgy tartják, hogy azok a gyermekek akiket keveset érintenek, simogatnak lemaradnak a testi-lelki és szellemi fejlődésben. Később a testmasszázstól elkülönítve tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli