Üdvözöllek a Blogomon!

Bár biztosan sokan napi szinten sminkeltek, ezek a mozdulatok gyakran rutinosan jönnek: megszokásból kenjük fel az arckrémet, majd tesszük fel az alapozót és a púdert, mindig ugyanahhoz a szemhéjfestékhez és...  tovább..

Bár sokkal kényelmesebb lenne azt mondani, hogy ősztől ne foglalkozzunk a szőrszálakkal, mert úgysem látszanak, úgy gondolom, a hidegebb időszakban sem szabad elhanyagolni magunkat. Előfordulhat, hogy le kell vennünk egy...  tovább..

A nyári emlékeket bizony a hajunk és a bőrünk is őrzi, és míg örülünk annak, hogy milyen szépen lebarnultunk a tengerparton, arra alig gondolunk, hogy a hajunknak mennyit ártott a...  tovább..

Testünket kívülről és belülről egyszerre kell ápolnunk, így hiába kezeljük rendszeresen hidratáló krémekkel, frissítő maszkokkal, korántsem mindegy, hogy mi kerül az asztalra, milyen ételeket eszünk. Biztosan észrevettétek már, hogy bizonyos...  tovább..

Korábban már meséltem nektek a  YUMI™ LASHES  szempilla-göndörítő eljárásról, most viszont újabb jó hírem van, megszereztem ugyanis az eljárás hivatalos disztribúcióját. Bízom benne, hogy Magyarországon is egyre több helyen tudnak majd...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli