Üdvözöllek a Blogomon!

Míg egyesek szerint védő szerepe van a testünket borító szőrnek, mások szerint rendkívül visszataszító ha egy női láb  vagy hónalj, netán intim testrész bozontos. A szőreitől már Kleopátra is szeretett megszabadulni és ez a mai modern társadalomban sincs másként, csupán tovább..

Február nem csak a farsangról, bálokról hanem az Oscar Gáláról is szól. A filmes szakma legnagyobb eseményén, mely először 1929-ben egy magánvacsorával indult, kevesebb mint 250 ember vett részt. Mára azonban világszerte több ezer embert mozgat meg és  mindig hatalmas tovább..

Még alig ért véget a Karácsonyi időszak, máris nyakunkon a báli szezon! A bálokhoz pedig a csodálatos ruhák és frizurák mellé elengedhetetlen a tökéletes smink is.

Számomra - legyen szó egy ilyen alkalomról vagy akár a hétköznapokról - a legfantasztikusabb tovább..

Visszatértek a dolgos hétköznapok? Újra be vagy táblázva és gyerekkel vagy gyerek nélkül úgy érzed nem elég a nap 24 órája? Ismerős az érzés! Nekem családanyaként pontosan megtervezett napirendre van szükségem, ahová olykor egy kis kényeztetést is be kell iktatnom, tovább..

Értem, hogy a szépségért meg kell szenvedni és olykor talán el is fogadom, de ha van jobb, okosabb megoldás, akkor ne kínozzuk magunkat feleslegesen!

Ugye te is álltál már otthon a tükör előtt, hogy bozontos szemöldöködet megformázd? ...de biztos feküdtél tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli