Üdvözöllek a Blogomon!

Avagy, néhány tipp, hogy tökéletes “pompában” kezd az új évet.

Véget értek az ünnepek, letelt egy újabb év. Van aki boldogságban, békében, új kihívásokkal teli 2016-os évet zárt, mások agodalommal, feladatokkal, félelemmel hagyták maguk mögött az elmúlt évet. Azonban egy tovább..

Uraim, ezúttal rajtatok a sor! Ugye nem gondoltátok komolyan, hogy ha szépségápolásról beszélünk akkor csak a nőkkel foglalkozunk!? Óriási hiba lenne, hiszen nálatok is fontos a mindennapi bőrápolás és kényeztetés. Tévedés, hogy ez a férfiak számára nem szükséges! Ha eddig tovább..

Biztosan jártál már kozmetikusnál és pontosan ismered az arctisztítás menetét. Én azonban most egy egészen más, különleges és Magyarországon kevésbé ismert eljárást szeretnék bemutatni neked.

Hogy mitől más a ez a módszer, mint a megszokott, gőzöléses megoldás? A Beauty Pest Browban tovább..

Kaptál már szeretetmasszázst? Ha a párod olykor rávehető arra, hogy megnyomkodja a hátadat vagy a talpadat és mindezt önzetlenül szeretből teszi, netán még figyel is a mozdulatokra, meglepetésből pedig valamilyen krémet vagy olajat is használ, akkor Te egy nagyon szerencsés tovább..

A mindennapi teendők mellet eszedbe jutott már, hogy milyen sminket viselnél szívesen a Karácsonyi asztalnál? Megpróbálok néhány ötletet adni és a sztárokon keresztül bemutatni, hogy az idén Te is csilloghass a karácsonyfa mellett!

Ugye ismerős? A gyönyörű színésznő Eva Longoria, aki tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli