Üdvözöllek a Blogomon!

Bár szeretem a telet, imádok a hegyekben kirándulni, esetleg meghódítani néhány síterepet mégis egy idő után macerás a hideggel való küzdelem. Az, hogy hol a meleg szobában vagyunk, hol a kinti mínuszokban, nemcsak lelkünket viseli meg, de bőrünket is.

tovább..

Ezúttal már a tavaszra hangolódva egy egészen új eljárást szeretnék a figyelmedbe ajánlani, hogy majd a március beköszönttével ne csak a növények boruljanak új külsőbe, hanem te is búcsút mondhass ráncaidnak.

A Biologique Recherche cég kidolgozott egy olyan készüléket, melynek használata tovább..

Míg egyesek szerint védő szerepe van a testünket borító szőrnek, mások szerint rendkívül visszataszító ha egy női láb  vagy hónalj, netán intim testrész bozontos. A szőreitől már Kleopátra is szeretett megszabadulni és ez a mai modern társadalomban sincs másként, csupán tovább..

Február nem csak a farsangról, bálokról hanem az Oscar Gáláról is szól. A filmes szakma legnagyobb eseményén, mely először 1929-ben egy magánvacsorával indult, kevesebb mint 250 ember vett részt. Mára azonban világszerte több ezer embert mozgat meg és  mindig hatalmas tovább..

Még alig ért véget a Karácsonyi időszak, máris nyakunkon a báli szezon! A bálokhoz pedig a csodálatos ruhák és frizurák mellé elengedhetetlen a tökéletes smink is.

Számomra - legyen szó egy ilyen alkalomról vagy akár a hétköznapokról - a legfantasztikusabb tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli