Üdvözöllek a Blogomon!

A hideg évszakokban különösen fontos, hogy extra figyelmet fordítsunk kezünk ápolására, a bőrnek ilyenkor még több hidratálásra van szüksége. A naponta több alkalommal használt, magas zsírtartalmú kézkrém mellett használjunk olajokat...  tovább..

Mindannyian vágyunk egészséges, sűrű hajkoronára, amiből aztán pillanatok alatt, néhány mozdulattal gyönyörű frizurát varázsolunk – fodrász, és sok-sok hajfixáló nélkül. Az internet tele van jobbnál jobb ötletekkel, de nem elég...  tovább..

Újabb örömhírt van szerencsém megosztani veletek, december elsejétől ugyanis a Beauty Pest Brow mellett a Beauty Pest Nail szalonunkban is szépülhettek!

December elsején megnyílik második budapesti szalonunk, a Beauty Pest Nail,...  tovább..

A bőrünk és a hajunk ápolása mellett nem szabad elfeledkezni a kezek, illetve a körmök szépségéről. Ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, ha valamilyen színt szeretnénk felvinni a körmünkre, műkörmök...  tovább..

Mindig örömmel mesélek nektek a YUMI™ LASHES sikereiről - ezúttal arról, hogy Magyarországon is egyre több helyen kérhető ez a különleges szempilla-göndörítés. Az eljárás már világszerte népszerű a természetességet kedvelők...  tovább..

Kedves Olvasó!

... Ha úgy érzed, képtelen vagy a napi teendőket belepréselni 24 órába
... Ha szeretnél, de sokszor mégsem tudsz átkapcsolni a „mami üzemmódból”
... Ha kiváncsi vagy a legújabb szépségtrendekre, kezelésekre
... Ha elfogadsz pár bevált jótanácsot egy háromgyerekes, dolgozó anyukától
... Ha egyszerűen csak szeretnél kicsit kikapcsolni

Akkor tarts velem minden héten itt, a blogon!

Ajrapetova Nelli

Beauty, Life & Mommy manager

Ajrapetova Nelli